lördag 2 januari 2010

Wordpress

Först måste jag jama ett stort tack till alla mina vänner som säger att dom kommer följa med mig om jag flyttar till wordpress. Det värmer både husse och mig ska jag jama.

Nu känns det dock lite fånigt att skriva om något så fjuttigt, när man tänker på vad som hände Katthemmet Kompis. Jag tänker på er kära vänner.

2 kommentarer:

  1. God fortsättning på nya året!

    Ja, det är klart att jag hänger på till nya stället...hur ska annars min dag bli...utan en Sippo-blogg att läsa.

    Det är så hemskt med det som hänt hos Katthemmet Kompis. Jag önskar jag hade en liten buffert att ta av, då skulle jag skicka lite pengar till dem. Men, jag och kissarna vänder redan på varenda öre och jobbigare lär det väl bli med sämre pengar i kassan. Det blir inte mycket över till annat, när man har sjukpension...eller vad det nu heter nu för tiden. Men, vi ska dra in svångremmen ordentligt och skicka över en liten, men välmenande peng till dem.

    Kram från Brittmari och kissarna i Örebro

    SvaraRadera
  2. Det är för ledsamt det som hänt Katthemmet Kompis. Hoppas de rädda katter som flydde går att fånga in igen. De måste ju vara vettskrämda. De har det inte lätt i kylan ute nu. Jag har skickat över en slant och hoppas alla som kan stöder dem. Deras PG är: 35 74 82-9.

    SvaraRadera