onsdag 2 december 2009

Kallt

Var ute på en snabb morgonpromenad. Kan rapportera att det var förjamat kallt och så var det sån där fråst överallt. *hutter* Nu tänker jag gräva ner mig i husse säng och stanna där.

021220091484
“K-k-kallt husse. Jag f-f-fryser.”

6 kommentarer:

  1. Hej Sippo!
    Det är lika förjamat kallt här i Otterbäcken, men ja e me nere i det dära pannrummet som matte och gammelmatte säjer om det röda rummet. Ja ser till att dom lägger in ordenklit me ve så de blir varmt uppe i rummena. Vi sover ju på nätterna så då eldar vi inte så i morse va de bara 16 grader inne sa matte men nu låter det å knastrar i den där stora grejen de stoppar in veden i å de e varmare här inne nu. Ja tycker oxå att de e skönt å ligga under mattes eller gammelmattes täcke - allra helst om Imma ligger där oxå!
    Du får akta din nos så inte den där Fråsten biter i den!
    nosgos å tasskramar

    SvaraRadera
  2. Kallt men vackert! Väldigt fin bild!

    SvaraRadera
  3. Conny - Tänk om jag hade sånt där pannrum. *drömmer* Fast vi har förstås en manick som kan blåsa varmluft, om det skulle bli kallt. Jag ska vara försiktig så jag inte blir frostbiten. *ryser* Tassen på dig.

    Nea - Husse tackar så mycket. Men hur kunde den bli så fin utan mig? *slokörad*

    SvaraRadera
  4. Ja, fråst i morrhåren, brr. Har varit fråst hela dan!Vi stannar också i sängen.Tasskram

    SvaraRadera
  5. Precis sådär såg det ut här också. Matte påstod att det var vackert, men det har jag svårt att se. Jag vill mycket hellre ha det ovitt. Tass!

    SvaraRadera
  6. Dui & Deco - Sängläge rekommenderas av kattförbundet.

    Gustav - Visst är det underligt hur illa människor ser? Vackert?! *fnys*

    SvaraRadera