fredag 4 december 2009

Morgonpromenad

Tittade försiktigt ut genom porten i dag. Till min stora glädje hade fråsten försvunnit och det var inte längre iskallt ute. Jag ville vara riktigt säker på att allt var som det skulle och intog därför spaningsläge uppe på spaljén.

041220091490
“Allt klart åt det här hållet. Inget otäckt vitt i sikte.”
041220091493
“Allt ser okej ut åt det här hållet med. Nu kan vi gå in igen med gott samvete.”

7 kommentarer:

  1. här är det fullt av vacker vitt. vi tassar runt för fullt i det. men när det är -13 ute tycker matte att vi ska gå ut och göra våra behov och inte i blomkrukan som vi försökt. hallå, ta fram kattlådan då en kisse kan ju förfrysa tassen. sagt och gjort det gjorde matte. Tassen upp, katten vinner alltid.

    /tass Fläckis

    SvaraRadera
  2. Brrrrr, det ser ändå kallt ut!

    SvaraRadera
  3. Fläckis - Det låter jättekallt det där. Vilken matte ni har som tycker ni ska göra behoven utomhus i den kylan. *ryser* Tur att ni slog tassen i bordet och sa ifrån.

    Tina - Liiite kyligt var det. Fast det var värre i går.

    SvaraRadera
  4. Så stilig du e Sippo där du sitter på spaljen! Hoppas de som bor i ditt Område är tacksamma för all hjälp du ger dem. Vem skulle annars hålla koll på om det finns otäckt vitt i närheten?

    SvaraRadera
  5. Nea - Tack så mycket sötnos. *spinner* Jag har hittills inte hört så mycket när det gäller med engagemang som snö-varnare. Men räknar med att kunna driva in en rejäl lön runt jul.

    SvaraRadera
  6. Vilken överblick! Vi ser att du gör ett bra jobb på så där hög höjd! Tasskram

    SvaraRadera
  7. Tack ska ni ha kompisar. Funderar nästan på att byta namn till Falköga, eller nåt annat häftigt.
    Tassen.

    SvaraRadera