lördag 28 december 2013

Katten också

Äschjam vilken otur vi hade idag. Jag hade nämligen hittat ett hemligt förråd med dentisar bakom micron i köket. Men varje gång jag stoppade ner nosen och började tugga, så kom husse rusande och undrade vad det var som lät. Han blev väldigt misstänksam när han för fjärde gången hittade mig bakom micron. Till slut tittade han där bakom och hittade min öppna dentisask och så låste han in den i skåpet. Fy jamarns så elakt!


6 kommentarer:

 1. Tänk att husse kan göra så - och i jultider också! Fyyyy på honom. Kräv tillbka dina dentisar. Vi står bakom dig, alla katter på Södertälje Katthem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska skriva ett protestbrev och skicka till FN, där jag förklarar läget. Det känns skönt att ha ett helt katthem bakom sig.

   Radera
 2. Tänk att du inte fick ha din gömma ifred, taskigt.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det? Trodde inte ens att husse kunde vara så grym mot mig.

   Radera
 3. Alltså, har inte en katt rätt till NÅGRA hemligheter?!? *upprörd* Det här visar tydligt på behovet av upprättandet av KATTLIGA RÄTTIGHETER så att vi jämställs med tvåbeningarna. Som de är idag får vi ju inte ens öppna vår egen post... allt skall de lägga sig i och bestämma om, och det är faktiskt inte RÄTTVIST!

  Tass från Majsan, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligen inte. Det behövs verkligen någon som för vår talan och ser till att vår integritet inte kränks. *stampar*

   Radera