onsdag 4 december 2013

Vilken cirkus

Nu får man inte ens äta i lugn och ro längre. Husse har nämligen tröttnat på att vissa katter, som vi inte tänker namnge, hela tiden äter från min matskål. Själv har jag inga problem med det, men husse gillar inte när vi byter matskålar, för då kan jag bli konstig i magen, säger han. Så kan man väl inte säga till sin katt heller? Jag klagar väl inte när han är dålig i magen.
Nåjam, så nu springer han mellan matskålarna och flaxar med armarna för att hålla kattfröken 1 och kattfröken 2 borta från min skål, något som inte alls uppskattas av sagda kattfröknar. Själv uppskattar jag husses ivriga försök att skydda min matskål, det blir liksom underhållning medan man äter. Fast jag är lite orolig för att han ska komma lite för nära och sticka en av sina stinkande tår i ögat på mig.

9 kommentarer:

 1. Egen skål verkar trevligt! Här delar vi på båda.. men det är så lite i dem så det räknas knappt..Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukade också dela skål förut, men nu får jag inte det bara för att jag är lite känslig i magen ibland.

   Radera
 2. Du får väl föreslå ett eget matrum?
  Kan jama att jag förstår fröknarna, för jag brukar försöka snika åt mig av Puffs goda magmat när jag kan. Fast får jag något godare själv bryr jag mig inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse har erbjudit mig att äta i sovrummet, men jag vill gärna ha lite underhållning och matsällskap. Bara sällskapet inte ställer sig mitt i matskålen bara.
   Det är vissa bekymmer när man får så god mat.

   Radera
 3. Klart det är lite jobbigt när tvåbeningarna ska lägga sig i hur och vad vi åter, men husse menar ju väl i alla fall. Du vet ju hur tvåbeningarna är...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men någon måtta måste det ju ändå vara. Jag vill inte ha hans stinkpåsar till tår i min mat.

   Radera
 4. Stackars dig som inte kan få någon mataro :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jooo, lite jobbigt är det. Inte alls bra för matsmältningen. *rap*

   Radera
 5. Motion och idioti, på samma gång! Du har då verkligen fått stil på din husse.

  SvaraRadera