torsdag 7 mars 2013

Mår lite örk

Jag har mått lite dåligt i en vecka nu. Håller på att kräkas lite här och var. Så husse talade med Valla Djurklinik och de sa att jag inte får tjuväta från Viskas mat längre. Som om inte det räckte, så ringde blogghjälpen till husse och sa samma sak. Det är väl inte mitt fel att Viska får den gottigaste maten heller. Det är väl klart att man vill provsmaka lite. *surar*
Så nu ska jag få min egna mat istället och den ska vara spetsad med Fortiflora-pulver och det är jamargott!

14 kommentarer:

 1. Jag känner starkt för dig, olycksbroder! Här är det Puff som alltid får läcker blötmat, men så fort jag försöker få mig någon tugga lyfts matskålen bort. Så elakt! Jag förstår alltså precis hur du kommer få det. Bra att du gillar Fortiflora, Puff är inte så förtjust i det, tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det elakt?! Det måste ju bara bryta mot flera kattlagar. Men det känns skönt att jag inte är ensam om att diskrimineras.

   Radera
 2. Men jag tror att din mat smakar gott också, särskilt med Fortiflora på. Det var bra att husse ringde till Valla och fick ett bra besked. Hoppas din mage snart är återställt. Vi är många bloggare som är oroliga så fort nån av våra kompisar inte mår bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är ju sant. Men ibland måste man ju bara pröva något annat. Känns skönt att jag har kompisar som tänker på mig i alla fall.

   Radera
 3. Så är det alltid *mutter*
  Den maten som inte är så bra för oss ÄR gottast!!!
  Hoppas att du blir bra i magen snabbt igen :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ni, husse säger att det är samma sak för människor. Fast husse svälter då inte ut sig själv i ett dygn, även om det skulle behövas.

   Radera
 4. Visst är det märkligt att den godaste maten får vi minsann inte äta. Vad bra att du gillar fortiflora, Wilma totalvägrade äta mat med det på.
  Hoppas magen blir bra igen snabbt, för det är inget skoj alls att vara krasslig.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen märkligt. Undra om någon har undersökt varför. Hur kan man vägra mat med gottig Fortiflora på???

   Radera
 5. Ajdå, inget kul alls när magen bråkar! För visst har det varit bättre sedan ditt förra vettisbesök? Det är ett trist faktum att den där goda, lockande, väldoftande maten får man minsann inte smaka. Typsikt! Fast, så klart vill man ju att magen ska bli bra. Krya på dig! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är det verkligen inte. Jag har varit nästan helt bra i magen, jättelänge nu. Det är tack vare att husse bytte min mat. Men visst är det trist att inte få pröva annat gott. *suckar*

   Radera
 6. Hoppas din mage blir bra igen Sippo! Det är verkligen inte kul att må dåligt. Och du som har Viska att ta hand om också. Och husse och Tindra förståss. Dom klarar sig ju inte utan dig. NosGos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med, för jag vill ju kunna äta ordentligt igen. Speciellt med tanke på min nya roll som pappa.
   Jag tror att husse är den som klarar sig sämst utan mig.

   Radera
 7. Nu måste du bli frisk igen.
  Hur skall övriga familjen klara sig utan sin kloka säkerhetskatt :)

  Carna och Gnestakissarna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker. Jag har gett förhållningsorder till både husse och Tindra, medan jag återhämtar mig.

   Radera