onsdag 11 september 2013

Det ordnade sig

Puhjam! Krisen är över. Husses skickade ett mail till skojarna som lurade husse och idag fick han svaret därifrån att avtalet är upphävt! Det var en något lättad husse som dansade runt i hemmet.
Nu har husse bara sjuhundrafemtiotolv saker kvar att få ordning på.

Själv har jag njutit av lugnet och jamat lite med tjejerna. Framåt eftermiddagen så gick alla och lade sig och jag kände mig plötsligt väldigt ensam och började jama efter uppmärksamhet. Tyvärr besitter husse världens sämsta humör när han försöker sova. Han hotade mig med både det ena och det andra, men jag fortsatte ändå jama i högan sky. Jag var ju ensam och övergiven ju!!

Efter en stund kom husse stormande ut i köket och muttrade väldigt ilsket om att jag nu skulle bli en blocketkatt. Men jag känner allt min husse! Så fort jag gav honom mitt "'älskar du mig inte"- ansikte, så började han gosa med mig. Märkligt nog upphörde mitt gosbehov just då. Det blev ett par slick i ansiktet på husse och sedan hoppade jag ner. Två minuter efter att husse lagt sig i soffan igen, kände jag mig ensam... Mjau mjau mjaaaaauuuu....

6 kommentarer:

 1. OH så glada vi blir att skojarna tog sitt förnuft till fånga och hävde avtalet!!! *svansdans*
  Nu gäller det bara att husse får ordning på resten med ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi var lite oroliga där.
   Hoppas dummisen som lurade husse får sparken.

   Radera
 2. Dumma skojare ska inte få lura din husse, det var för väl att de insåg det! Men de förstod väl att annars skulle de få med dig att göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen tur att de insåg det. Husse var nämligen otäckt nära att skicka mig till företaget med posten. Jag tycker inte det låter så lockande att bli nedknycklad i en sån där brevlåda. *ryser*

   Radera
 3. Det där gosbehovet kan komma lika snabbt som det försvinner. Det gäller får tvåbeningarna att hänga med. Jamarbra att husse ordnade med lögnhalsarna så de fick häva kontraktet. Det är jätteynkligt att ljuga för att få människor att köpa en vara, det bevisar ju att varan är så dålig att den inte kan säljas om man berättar hur det är.

  SvaraRadera
 4. Så skönt att husse fick tagit de där skojarna i örat. "Älskar du mig inte"-ansiktet är en mycket bra metod att få tvåbeningarna dit man vill :-)
  Skriver detta från sjukbädden, fick tyvärr åka in akut på sjukhus i lördags. Mår ganska ok nu efter omständigheterna, men det har varit en påfrestande tid...
  Tassklappar

  SvaraRadera