tisdag 10 september 2013

Lite körigt

Suckjam, det går inget vidare här hemma. Husse håller fortfarande på med sina fotoalbum på nätet, men blir visst aldrig nöjd. Dessutom fick han bekräftelse på idag att han blivit lurad av en dum internetleverantör. Han hade nämligen sagt att husse var tvungen att byta till dem, för annars skulle han bli utan internet.

Husse blev såklart jätterädd, för han vet hur viktigt det är för mig att blogga. Så självklart skrev husse under avtalet, även om han var misstänksam.

Idag fick han besök av en bekant, som råkat ut för samma person. Men husses bekanta blev väldigt misstänksam och ställde många frågor och vägrade skriva på och då blev säljaren grinig. Till slut blev han utkörd från bostaden.

Så nu försöker husse reda ut allting. Han skrev ett ilsket mail till företaget bland annat. Jag fick sitta på skrivbordet och diktera åt honom, för annars tänkte han inleda mailet med "Era jäkla skitstövlar!".

Lugna dig nu lite husse. Så där kan du inte skriva!

8 kommentarer:

 1. Fy vilka dummisar som skrämmer upp o lurar folk sådär!! Kan inte husse skicka innehållet i kattlådan till det dumma lureriföretaget...?

  / Barbro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse har mailat till dem och sagt att han kräver en ursäkt!

   Radera
 2. Det var tur att du lugnade husse lite. Även om man är arg får man ju inte skriva vad som helst. Verkligt fula trick de kör med, de där AllTele. Hoppas husse får häva avtalet, men det kan bli svårt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just det jag försöker förklara för honom, men det är inte lätt. Husse säger att han håller på att få en nervkollaps.

   Radera
 3. Mjau Sippo, hoppas husse får ngn ordning på det hela, håller våra tassar hårt. Våran matte höll på att bli lurad hon oxå av ngt telefonbolag för ngt år sedan, och hn hade oxå skrivit under, men dagen efter ringde hon och sa upp det däringa företaget. hon har ju Telia och det tycker hon är bra att ringa med. Så man ska nog tänka sig för, säger matte så man inte blir lurad.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är betydligt enklare att vara katt. Vi slipper såna där problem.

   Radera
 4. Vi vet att Internet betyder mycket för husse. (Det gör den för matte med.) Och det är lätt att vara efterklok, MEN husse borde kunna häva avtalet när "försäljaren" helt klart ljög honom rakt i ansiktet (f*nskapet mådde säkert bra efter att ha lurat ännu en).
  Polisanmäl företaget!!!

  =^.^=

  Nosbuffar å en tröstekram till husse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har det tack och lov löst sig. Husse mådde kasst för ett par veckor sedan och då brydde han sig inte om avtalet så mycket och när han väl gjorde det, så hade ångertiden gått ut. *suckar*

   Radera