tisdag 26 november 2013

Stackars husse

Husse har haft jamaront i sina tänder i helgen och idag så klarade han inte mer, utan ringde till sin tandis - tandläkaren alltså. Det visade sig att husse hade ordentligt med uschig tandsten och fick därför åtgärda det på direkten. När tandis frågade om husse ville ha bedövningsalva, så ville han gärna ha det. Vad han inte visste var att salvan bara var för att dämpa smärtan mot den GIGANTISKA SPRUTAN han blev stucken med i TANDKÖTTET! Inte en gång bara, utan hela FEM gånger! Husse sa att det gjorde så ont att det kom massa blött ur ögonen på honom och han lyckades dessutom sträcka nacken och sin högra fot.

När han äntligen kom hem därifrån så såg han väldigt konstig ut i ansiktet och när han skulle använda lypsyl på läpparna, så lyckades han istället smeta in hela hakan och skägget. Värst av allt, enligt honom själv, är att han inte kan dricka kaffe och när han försöker ta en stinkpinne, så stoppade han den i näsan.
12 kommentarer:

 1. Men oj vilket drama! 5 sprutor de e ju inte klokt, och stinkpinne i nosen *skakar på huvudet*Som säkerhetskatt måste du hålla noga koll på honom tills han verkar fungera normalt igen! Fast du har väl med din gedigna erfarenhet redan planerat att vaka hela natten mm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det uppstod vissa problem när det gällde övervakningen av husse. Han luktade nämligen vettis. *ryser*
   Som tur var tog Tindra över och agerade stödkatt åt honom och då kändes det lugnare.

   Radera
 2. Ojdå, f-e-m sprutor! Matte var hos tandis förra veckan och fick två stycken, och redan då kände hon sig helt sned i ansiktet. Hoppas att husse kan dricka kaffe som vanligt snart när bedövningen släpper. Vi skickar lite nosbuffar till er lypsylade husse. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse tyckte att det var lite väl mycket, säger han. Han såg ut som vanligt nästan, trots att han kände sig krokig i munnen, som han sa.

   Radera
 3. Hmmm verkar som ni har en del att göra med att ta hand om husse så här efteråt.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, här kan man inte ligga på latsidan minsann.

   Radera
 4. Att kunna dricka kaffe är viktigt, har jag förstått. Hoppas han kan göra det nu, när det gått några timmar. Men den där stinkpinnen kan han stoppa i soppåsen i stället för i näsan, tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sakta men säkert så blev han lite normalare i ansiktet. Men stinkisarna vägrar han fortfarande att kasta i soppåsen.

   Radera
 5. Stackars husse. Men kanske har han hittat ett nytt, revolutionernade sätt att sluta röka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han påstår att det var något att rekommendera. Det var lite väl obehagligt, hälsar han.

   Radera
 6. STACKARS husse! Matte säger att det är förfärligt när de håller på och rotar och ibland BORRAR i munnen på en. Hon tar ALLTID bedövning, vad det än gäller. En gång skojade tandisen med henne och gav henne så mycket så halva ansiktet blev förlamat. Sedan borrade han i typ 15 sekunder och skickade hem henne. Matte var förlamad i ansiktet hela dagen efter det :-) Det blir fel hur man än gör hos tandisen, säger matte.
  Hoppas husse hittar rätt med lypsylen och stinkisen nu!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Er matte har så rätt. Det kan inte bli annat än tokigt när någon annan människa ska rota runt i munnen på en. *ryser*
  Husse kunde förvånansvärt snabbt hitta rätt med både lypsyl och stinkpinne.

  SvaraRadera