onsdag 17 oktober 2012

Paket från Animail

I dag fick vi ett väldigt efterlängtat paket. Det var 18 kilo kattsand som ringde på dörren. Ja, inte sanden då, men brevbäraren ringde på alltså. Husse satte omedelbart igång att rensa och tvätta ur vår låda och fyllde sedan på med ny fräsch sand. Nästan hela kattongen gick åt! Förstår inte varför det går åt så mycket sand hela tiden. Måste bero på skinkan. *hostjam*

Normalt kör vi med Everclean för att man fick lite bonus. Men husse har tröttnat på att det blir damm i hela lägenheten varje gång han fyller på lådan, så tycker han synd om oss som ska få det i nosen varje gång vi krafsar runt där inne. Så den här gången blev det Tidy Cats, som vi använt förut. Klart godkänd.
Dessutom beställer husse numer på nätet från animail.se så han ska slippa släpa det genom halva stan. Mycket dyrare blev det inte heller, frakten kostade runt 49:- säger han och det är vad bensinen skulle kosta om han hade bil.

Hurrjam! Ny kattsand!
Kolla även in det här. För katten och andra djur rättigheter!!

12 kommentarer:

 1. Åhh va härligt kompisar! Hoppas ni kommer gilla den :D

  Ni är absolut inte ensamma om att ha lådor som käkar sanden snabbare än ni hinner blinka, för det har vi också.. RIKTIGA MATVRAK! Så mamma har slutat köpa dyr sand och växlar emellan olika klumpbildande sorter som finns på affärerna inne i stan istället.. Skulle hon köpa dyrare sand så skulle hon få vara miljonär jamar hon *fnissar läänge*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamdå, det kommer vi att göra. Min husse tycker den här sanden är prisvärd, så han behåller den. Det kan också ha att göra med att om jag inte är nöjd med sanden, så använder jag köksgolvet istället.

   Radera
 2. Jag är ju lycklig nog att ha världens största (tror jag) kattlåda, där ingen behöver byta sand någonsin. Men Piff och Puff kör med kristallsand. De verkar nöjda, och matte är helnöjd med att det är så litet jobb med den. Hon är en riktig latmask! Tyvärr är den MYCKET dyrare på Animail än i butiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du har det verkligen bra.Fast jag är liksom tvärtom, jag kan inte gå på lådan utomhus. *generad*
   Kristallsand försökte husse med flera gånger, men då blev jag så arg att jag lämnade presenter i köket.

   Radera
 3. Det var bra att husse skickade efter sand så han slapp bära den. Men vad jag undrar är - köpte han BARA kattsand? Jag ser på deras hemsida att de har massor av mat, leksaker och annat. Säg till att han beställer det också, genast. Tack också för länken till förslaget om skärpta straff för djurplågare. Har lagt ut den på FB.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse har även beställt två stora säckar kattmat och en leksak därifrån. Så vi anser oss nöjda - för stunden.
   Länken borde spridas till alla djurmänniskor.

   Radera
 4. Bra sand vill man ju ha, annars blir man ju sur.nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skitsur, skulle man kunna jama.
   *tassarna för magen* Aj, jag skrattar ihjäl mig.

   Radera
 5. Bra kattsant är A och O jamar vi
  Jamars tack för den däringa braiga sidan om skärpta straff för djurplågeri
  Sätter oxå in den på våran sida av FB

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dålig kattsand är inte uppskattat här hemma och det visar vi klart och tydligt. Vi hoppas verkligen på att straffen blir ordentligt skärpta för djurplågare.

   Radera
 6. Bra remissvar på regeringens djurskyddsutredning! Men jag blev väldigt överraskad av att det var Sverigedemokraterna som var avsändare, hade snarast trott på miljöpartiet! Hoppas nu att övriga remissinstanser är lika "djurvänliga".
  Xantippa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse säger att han inte är förvånad. Själv bryr jag mig inte om VEM som kommer med förslaget, bara det händer något! *stampar otåligt*

   Radera