onsdag 22 januari 2014

Det gäller att vara snabb

Tjejerna försöker fortfarande sno min mat och som den gentlekatt jag är, så låter jag såklart tjejerna köra bort mig. Inte en chans till matro har man. Men nu har husse tröttnat på att mota bort tjejerna med foten, så nu slänger han ut en näve av min mat på golvet. Det ger mig den lugn och ro jag behöver för att få äta.

Tindra: Här gäller det att passa på.
Viska: Glufs!

Måste skynda mig... *tugg tugg* att äta.

8 kommentarer:

 1. Hmm, nu förstår jag inte riktigt? Får de ändå samma mat som du? Och där ser ju ut att ligga lika mycket på golvet som i din skål? Här behövs en utredning! Är du lurad på nåt sätt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får annan mat än tjejerna. Husse ville nämligen vara ekonomisk och köpa en lite billigare variant till dem och nu är det jag som får betala priset för hans snålhet. *mutter*

   Radera
 2. Men vilket stressat liv du lever. Stackars Sippo. Tycker tjejerna kunde unna dig din mat. Du har gjort så mycket gott för dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller fullständigt med. Jag kan väl inte hjälpa att deras mat smakar blörk, heller.

   Radera
 3. *fniss* Så där gör matte med Belles torrisar för att hon inte skall glufsa i sig maten - nu får hon gå och samla ihop torrisarna en och en istället. Fast när det gäller din mat, måste ju tjejerna fatta att du svälter ihjäl om du inte får äta ifred? Hälsa dem det, att utan mat ingen Sippo - och vad gör de då?!?

  Tass från Majsan, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tycker också att tjejerna borde förstå det, men inte då. *suckar*

   Radera
 4. Där tänkte han till husse! Skönt att få äta i lugn och ro.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har sina ljusa stunder, min husse.

   Radera