fredag 10 januari 2014

Trevlig helg

Det vill vi önska alla våra vänner. Det kom ner en del otäckt vitt igår, men nu har det smält bort och så har det börjat regna. Det är med andra jam en helt perfekt dag att bara sitta i köksfönstret eller ligga i soffan och slappa.

Viska hälsar förresten att hon blev kattnappad för andra gången igår. Husse smög som en stelbent älg och Viska måste varit långt bort i tankarna om hon inte märkte vad som var på gång. Plötsligt låg hon i husses famn igen och återigen åkte husse på en rak högertass på snoken innan hon sprintade iväg.
I tio minuter gick hon runt i lägenheten och muttrade för sig själv, men sen kröp hon tillbaka upp i soffan och lät husse klappa henne igen. Nu verkar hon dessutom ha lärt sig att dra in klorna lite när hon klappar husse på handen med sina tassar.

8 kommentarer:

 1. Ja, fyjam för vintern, nu hör vi att de där vädersnubbarna till och med hotar med att det ska komma vitt här nere i Södern. Ska det aldrig ta slut? *suckar*
  Klart Viska blev överrumplad när hon blev bortförd bara så där. Men långsint är hon i alla fall inte, det visade hon ju tydligt när hon gick med på att klappad sedan.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse säger att han vill ha sån där dum snö. Han är inte klok i skallen. Vi är jättestolta över hur modig hon har blivit.

   Radera
 2. Det går starkt framåt för Viska. Klart det är ovant att bli kattnappad, även om det är av husse. Duktigt att hon kommer tillbaka och låter sig klappas sedan hon surat färdigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En dag kanske hon vågar gosa också...

   Radera
 3. Jag tassar litet hukande här nu, för jag har hört hemska rykten om vitt och kallt. Uschjam, vad trist det är så här års!
  Piff och Puff sympatiserar väldigt med Viska beträffande kattnappning, de ogillar också att bli lyfta, och har alltid gjort. Nu är de elva år, så somliga ändrar sig aldrig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Otäckt vitt säger du? *ryser*
   Viska är väldans glad över att hon inte är ensam om att inte gilla att bli kattnappad.

   Radera
 4. Trevlig helg! Viska kommer nog uppskatta husses försök så småningom! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Trevlig helg på er alla.
  Det går jamans säkert frammåt med Viska, så hon törs bli upplyft av husse, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera