tisdag 28 januari 2014

Sparta

Hur många känner igen sig i det här klippet? Jag har nämligen fått höra att många bloggvänner har blivit instängda och utestängda från vissa rum av gallergrindar och annat dumt. Som om vi vore några slags skällisar som man bara kan stänga in utan vidare. Fnys!Så måste jag få beklaga mig lite också. Det var cirka klockan sju i morse, som ett glas på diskbänken plötsligt fattade det tragiska beslutet att hoppa. När husse kom ut i köket så såg han mig på diskbänken och drog direkt den felaktiga slutsatsen att det var jag som hade haft ner glaset, när jag i själva verket var där uppe för att försöka övertala sagda glas om att inte hoppa. Otack är kattens lön. *mutter*

8 kommentarer:

 1. Men hur kan husse ha trott att du hade något med glaset att göra? Självklart agerade du bara som en katt med hjärtat på rätta stället och försökte rädda det stackars glaset. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att jag har såna förstående kompisar som er. *sniff* Dumma husse som bara missförstår hela tiden.

   Radera
 2. ÅÅHHH va trött man blir - alltså husse borde ju VETA att en säkerhetskatt ALDRIG skulle putta i kull ett glas på vilje!!
  ps. ruggigt det där igår om Conny som dog i tjänsten som säkerhetskatt - jag ska verkligen lyssna mycket uppmärksamt när vi kommer till anfallandeormavsnittet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det förstår ju vem som helst att man inte gör.
   Ja, det var verkligen sorgligt med Conny. *djup suck*

   Radera
 3. Åh, dessa dumma självmordsglas, har ni också fått in ett sånt? Tur att du var i närheten och såg till att ingen allvarligare olycka inträffade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa glas och andra ömtåliga saker, verkar allt oftare leta sig in i våra hem. Ytterst märkligt.

   Radera
 4. Husse borde förstå att det kunde gått riktigt illa om inte du mildrat effekterna av självmordet. Varför ska tvåbeningar alltid tolka allt till vår nackdel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man tycker ju det. Förstår inte alls hur de tänker.

   Radera