fredag 9 november 2012

Lite rörigt

Det är lite rörigt här hemma för närvarande. Husse håller på att få hjärnblödning eller nåt, så jag och Tindra jobbar i skift för att hålla husse lite glad.

8 kommentarer:

  1. Men vad ska husse med hjärnblödning till? Se till att han slutar med sånt. Han har ju dig och Tindra, då behöver man ingen hjärnblödning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan man verkligen undra. Vi försöker få honom på andra tankar hela tiden.

      Radera
  2. Ta det lugnt med husse bara, inte håller han på att få någon hjärnblödning. Att känna att man gjort något bra och behövs brukar vara en bra medicin. Han kan ju börja med att pyssla om er litet extra. Sen kan ni läsa boken om dig en gång till. Jama om för honom vad duktig han är! Sen ska du se han mår bättre. Människor måste känna sig nöjda med sig själva för att må bra, har jag förstått.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi tar det jättelugnt med honom. Det blir nog vi som får pyssla om husse med extra spinning. Läsa min bok igen var en jamarbra idé. Ska genast hämta en. *springer iväg*

      Radera
  3. Men hörni missevänner, ni måste ta tass om husse, så han kommer på *fötter* igen, inte ska husse ha ngn hjärnblödning, vad är det för jam??

    Tass tass på er
    ha nu en jamars trevlig helg på er

    Tass i tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska vi verkligen göra.
      Tassa lugnt i helgen.

      Radera
  4. Hjärnblödning är inget att leka med! Vår matte fick det och sen dess sitter hon i rullstol! Ta god tass om husse, hoppas att det hjälper!

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uschjam så hemskt. Jam ska genast berätta det för husse. Hälsa matte.

      Radera