måndag 19 november 2012

Vi förstår inte heller

Det spelar nog ingen roll vilket språk som det sägs på, vi förstår ändå inte. *blink*

13 kommentarer:

  1. Det där kan Piff och Puff injama i, själv är jag just aldrig över soffhöjd. Får nog träna på att vara mindre skötsam?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är rätt skönt att ligga i soffan. Fast det kan ju kanske bero på att jag inte har någon fåtölj som du har. Testa att vara mindre skötsam en vecka, för att liksom kolla vad responsen hos matte blir.

      Radera
  2. Vi begriper inte heller de orden *blink*

    =^.^=

    Busbuffar

    SvaraRadera
  3. Tänk att vi tre här hemma förstår inte heller vad de menar...
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Märkligt. Undra vad som egentligen menas.

      Radera
  4. Inte en susning här heller... :) Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt, då är det inte bara jag som inte förstår. Hehe.

      Radera
  5. Sju klosterkatter och en akutkatt injamar att de inte heller förstår det där ordet. Om vi väljer att stiga ner från möblerna (eller att inte gå upp i/på dem) beror på vad vi känner för just då. Om tvåbeningarna vill bli förstådda, borde de lära sig svans- och öronspråket... fast utan egna svansar kan det bli knepigt, förstås. Och som Gustav konstaterade häromdagen är inte deras öron särskilt praktiska heller. Kanske därför de låter istället?

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just precis så är det. För att vi KÄNNER FÖR DET och inget annat. Hm, du ni kan nog ha rätt i anledningen till att de låter istället för att vifta på svans och öron.

      Radera
  6. Konstiga ord, brukar inte höras här hemma. Tur det för jag vet inte heller varför de säger så där. Kan vara deras dåliga andra sinnen som får dem låta extra mycket.

    SvaraRadera