onsdag 19 juni 2013

Dumma mattider

Jam så trött jag blir på människor ibland. Varför kan vi inte få mat när vi är hungriga? Varför ska det jämt tjatas om dessa mattider, som våra egna människor ändå inte håller själva. Men vi katter förväntas att svälta mellan varje måltid. *surar*
Vi var jättehungriga i dag, men husse vägrade ge oss käk. Han sa att vi fick vänta till lunchen som var om en timme. Detta säger han samtidigt som han själv sitter och glufsar i sig massa gott!!
Detta är en skandal utan dess like. En värsta Kattgaten ju! *stampar ilsket*

9 kommentarer:

 1. På just det här området har jag tur, eftersom jag alltid har något ätbart framme. Någon form av mat får man väl ändå kalla det, även om det bara är torrisar. Sedan kan jag ju alltid förstärka med färskt kött där ute. Att svälta mellan måltiderna låter förskräckligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar att jag hade det lika bra som dig. Kan man skicka husse på utbildning hos dig och dina människor?

   Radera
 2. Tassade nyligen ett inlägg på detta tema och måste jama att jag är precis lika upprörd som du. Det var ju ett JAMARNS tjat om när vi ska äta och framför allt - hur mycket - eller rättare jamat hur LITE vi ska äta!
  Föreslår att vi bildar en förening som kan jobba med detta. "Mer Mat åt Missarna" är ett namnförslag - med förkortningen MMM, det låter liksom så gott :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. En förening låter jamarbra! Jag såg nog hur du tvingades äta otäcka grönsaker. *ryser*
   MMM låter perfekt!

   Radera
 3. Du anar inte hur det är på katthemmet! Fråga Viska och Tindra ska du få höra hur man kan få vänta på mat där. Mjukmat alltså, torrisar finns nästan alltid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tindra berättade hur hon svalt innan hon fick komma hit. Samma var det med stackars Viska. Fast i Viskas fall kan det ha berott lite på att hon aldrig vågade visa sig förut.

   Radera
 4. Här håller Mårrgan och Bosse med er när det gäller mjukmaten, helst Bosse jamar att han minsann håller på att svälta ihjäl mellan gångerna. Vi har ju alltid torrisar framme så jag har inget att klaga på, om man nu inte går in på gottisfrågan.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men varför har alla torrisar framme utom jag??
   Dumma husse!! *stampar ilsket*
   Fast när det gäller godis, så verkar det lika illa överallt.

   Radera
 5. Har visst tur med maten i varje fall för här finns det alltid torrisar, ofta gottisar lite varstans som de gömt och blötmat när de äter och lite på morgon till frukost när de gått till jobbet.

  SvaraRadera