onsdag 26 februari 2014

Paket till oss

Vi fick post i dag, en hel kattong till oss katter! Men det bästa var ju såklart det som låg i kattongen, även om kattongen i sig fortfarande används flitigt.

Titta, jag hittade en hel kattong åt oss katter!

Ny mat och en NY FONTÄN! *lycklig*

Titta så fint vattnet rinner. *sniff*

Åhh, överfyllda matskålar också. Jag är så lycklig nu. *rörd*


10 kommentarer:

 1. Det ser ju väldigt bra ut, det där! Ser att du har gamla typen av fontän, men det kan förstås vara bra att ha någon man är van vid och slippa nymodigheter! Skålen ser föredömligt fylld ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse ville köpa en modernare variant, men vi har inte råd just nu. Huvudsaken är att vattnet smakar gott. Vet inte vad det tog åt husse som fyllde skålen till bredden. *misstänksam*

   Radera
 2. Vattenfontänen e jamarsnygg å intressant. Vi har aldrig haft en sån! men kanske bäst vänta tills Räkan blir större - han älskar att leka med vatten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En vattenfontän är bara ett måste för oss katter. Inte nog med att vattnet renas i ett filter, det är alltid svalt och gott också. Rekommenderas starkt!

   Radera
 3. Vi har en liknande fontän och vi dricker jamarmycket ur den!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Det känns liksom roligare att dricka ur en fontän.

   Radera
 4. Vilken bra idag! Maten går ju åt så småningom, men kartongen kan man ha kul med länge. Husse kan ställa den på uteplatsen när deet blir varmt så kan ni ha den som bas för utespaning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant. Tyvärr har husse den fula ovanan att kasta kattongerna! Fast förslaget att ha den på uteplatsen kan han ju bara inte säga nej till.

   Radera
 5. Toppen med paket med bra innhåll, njut! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamvisst. Speciellt när det är mat och vattenfontäner!

   Radera