söndag 9 december 2012

Fnys!

Fyjam vad jag är kränkt. Katten Gustav jamade ju om hur mysigt han hade det i sin kattong och att han blev lite stött när hans matte trodde att han skulle göra DET där, bara för att han krafsade lite i kattongen.  Tror ni inte att undertecknad råkade ut för precis samma sak! Jag höll på att krafsa lite försiktigt i kattransporten, för att kontrollera hållfastheten i den. Husse började direkt stirra på mig som om jag käkat upp hans godis utan att bjuda.

När jag krafsat klart och lämnat transporten, så kastade sig husse över den och tog ut handduken som låg i, för att känna om jag hade gjort nåt på den. Hur kan man tro att jag skulle göra nåt sånt dumt?! Till skillnad från husse, så är jag noga med vart jag gör mina behov. Inte som husse, han lyfter bara på ena benet och väsnas så att en döv grävling får hjärtslag.

Tro mig husse, jag vet skillnad mellan kattong och kattlåda.

6 kommentarer:

 1. Fullständigt obefogad misstänksamhet som vanligt. Men det är väl som du jamar - om husse inte själv har nån ordning på var han gör DET så är det väl svårt för honom att förstå att det finns andra som ha helkoll på allt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Husse ska jamarns inte säga nåt. *mutter*

   Radera
 2. Käre vän, detta är något vi alla katter tvingas uppleva och det är lika pinsamt varenda gång. Tvåbeningar är märkligt misstänksamma mot vad vi gör, med tanke på att de själva gör en hel del underliga saker... ibland tror jag att det är därför vi stannar kvar hos dem, för som katt älskar man ju mysterier och finns det något större och mer obegripligt mysterium än människan?!?

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så genant att pälsen bleknar. Du har nog helt rätt i det du jamar om varför vi stannar kvar. Det och gos... och dentisar.

   Radera
 3. Nu börjar vi undra hur det är med husse, han borde ju veta..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tycker ju liksom det. *suckar*

   Radera