tisdag 18 december 2012

Städfnatt

I dag gick inga katter säkra i Jamlunda. Vi fick morgonbesök av husses bekanta som pratade om diverse oviktiga saker för en katt. Problemet är att det som det talades om, gjorde husse så nervös att han började damma samtidigt som han pratade. Sedan fick husse totalt fnatt och började julstäda hela lägenheten. Hon for runt med den otäcka snabeldraken och husse sprang efter med en golvmopp som sprutade ut vätska som luktade pyton. Det blev snabbt ohållbart och jag retirerade upp på diskbänken för att komma undan, medan Tindra slog hastighetsrekord och försvann in under sängmadrassen. Men när allt var klart så såg det jättefint ut. För fint faktiskt, all kattefiering var borta. Så nu är det bara att börja gnida sig mot allting igen.8 kommentarer:

 1. Förstår att ni och göra nu ända fram till jul för att få till den rätta, hemtrevliga julstämningen i er lägenhet! Det ska ju dofta KATT där, och inget annat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant som det var jamat. Tindra och jag kommer få jobba övertid.

   Radera
 2. Skönt att ni fått lite större möjligheter att fly undan såna här otrevligheter. Hoppas i alla fall att ni hinner återställa den rätta hemtrevliga doften till jul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamvisst! Tänk så hemskt det var när vi bara bodde i en etta. *ryser*

   Radera
 3. Visst är det märkligt det där städfnattet de drabbas av. Visserligen så är det trevligt när det är rent men Snabeldraken.."brr" Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt. Den där förjamade snabeldraken kan man gott klara sig undan. Rrrrys...

   Radera
 4. Oj era stackare! Vilket jobb ni har framför er nu med att kattifiera allt igen. Tur att ni är två som kan hjälpas åt. NosGos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi jobbar i skift, Tindra och jag. Med lite tur blir vi klara i helgen.

   Radera