torsdag 6 december 2012

Vår arma uteplats

Nu är det bara -6 grader ute säger husse, men han kan ändå inte gå ut på uteplatsen med sina stinkisar, för den har helt snöat igen. Jam trodde först inte på husse, men efter att själv ha varit ute och kollar, så håller jag med om att det inte är någon bra idé att gå ut där på ett tag.

Så måste jag skvallra lite också. Husse hade varit och handlat lite i affären och när han nästan var hemma, så bestämde han sig för att göra en liten vurpa och kraschlandade rakt på ena matkassen. Det blev väldigt platta brödlimpor han fick hem.

Så här såg det ut för någon vecka eller två sedan.

Så här ser det ut nu. Tro inte att jag tänker kolla hur djupt det är bara!

10 kommentarer:

 1. Stackars husse, det är lätt och snabbt gjort att tappa tassfästet i det här väglaget. Många gör det ute på vägarna också och då räcker det oftast inte med att en brödlimpa blir lite demolerad. Snällt att ni inte kör ut husse i all den snö ni har på er uteplats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att det är lätt gjort märkte han snabbt. *hehe*
   Klart att vi inte kör ut stackars husse i det här vädret.

   Radera
 2. Stackars husse då, fast rätt smart att använda limpor som buffert när han bestämt att vurpa! Sen får han väl skotta en liten gång åt er så ni kan utföra er bevakning där ute!? Säkerhetsnivån får väl inte sänkas?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog ren tur att han kraschlandade på limporna, för jag tror inte att han frivilligt skulle offra maten sådär. Husse vägrar totalt att skotta uteplatsen, trots att jag påpekar faran med att sänka bevakningen.

   Radera
 3. Ni hade massor med snö på uteplatsen. Bra beslut att inte kolla HUR djup snön är... Brrrrrr.....


  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. För ett kort ögonblick funderade jag på att försöka lura ut Tindra i snön, men så elak vill jag inte vara. Funderar nu på att lura ut husse istället.

   Radera
 4. Hur gick det med husse när han ramlade?? Matte och husse skottade och skottade igår..vi satt inne och njöt av värmen...Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han gjorde sig inte så illa, utan blev mest generad över att ha vurpat. Visst är det skönare att sitta inne och njuta i värmen, än att vara ute i snön?

   Radera
 5. Mjausan så mycket snö ni har fått. Här har vi oxå fått mycket snö framför våran katt rastgård, så där vill vi inte vara nu. Säg till husse att han skottar en liten gång iaf, så ni kan hålla koll från eran uteplats, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på att slänga ut husses stinkpinnar i snön, då skulle det nog bli skotta av.

   Radera