söndag 16 december 2012

Typiskt

Husse tog flera bilder på oss tillsammans i soffan. Men när han gick igenom dem och skulle kasta de dåliga, så slängde han de bra istället. *dunkar pannan i bordet* Mjau! Vad annat ska man jama??
Det krävs lite god vilja, men man kan faktiskt se hur jag ligger och myser intill husses mage i soffan.

En något suddig bild av en gosig katt.

Så hände något väldigt märkligt i morse. Husse tömde lådan som vanligt och hittade då en hård hög som någon hade lämnat. Givetvis fick jag skulden, bara för att den inte var nedgrävd. Det har sina risker med att ha en egen stil på lådan. Så när husse ropade på mig, så försökte jag smita undan så jag inte skulle få skäll. Döm om min förvåning när han lyfter upp mig och förklarar hur lycklig han var över skiten i lådan. Han pussade mig flera gånger och gick sen och gjorde kaffe. Fattar noll. *förvirrad*

10 kommentarer:

 1. Jag förstår varför husse blev glad, för det blir varje snäll kattägd människa när deras katter mår bra. Särskilt om de nyss varit lite krassliga. Så fortsätt du med din egen stil, även på lådan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mjau, jag är också glad när jag är glad... eh, när jag mår bra.

   Radera
 2. Det är helt enkelt så att din husse är orolig för din mage just nu, och när sådana saker händer blir tvåbeningarna alltid fixerade vid vad vi katter lämnar ifrån oss i våra lådor. När man har mist flera katter för att de blivit sjuka och inte gått att hjälpa, blir mattar och hussar alldeles nojiga om någon av deras katter mår dåligt... så ta det som omtanke och låt honom hållas!

  Kurr från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaham, då förstår även varför han blivit så gosig helt plötsligt. Antar att jag får klara mig utan gottisar ett par dagar.

   Radera
 3. MEN Sippo, då kastar husse dom bästaste bilderna på er, suckjam alltså.

  Bilden ovan är ju jättemysig på er, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir ju knäpp ju. Allt måste man göra själv. *suckar*

   Radera
 4. Matte förstår precis hur glad din husse blev över korvarna i lådan. Hon blev precis lika glad de dagarna Wilma var bra i magen.
  Matte säger att hon nuförtiden alltid blir lika glad när hon rensar våra lådor och ser ordentliga kissklumpar och korvar, då vet hon att vi mår bra.
  Så låt husse hållas och passa på att få lite extra gos när han är glad. *blink*
  Attans otur att husse slängde fel bilder, misstänker att ni kommer bli utsatta för blixtapparaten nu i tid och otid när han skall ta nya.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt hur lätt vissa människor blir glada. *stora ögon* Men visst kan jag passa på att gosa lite extra nu när han är glad.

   Radera
 5. Visst kan det tyckas som en märklig reaktion, men det är säkert som övriga jamare jamar, att husse blev glad över att din mage slutat konstra.
  Vadå "slängde de bra bilderna" matte och jag tycker att bilden av dig och hussemagen är hur fin som helst :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det lätta att göra sin människa glad.
   Visst är det en bra bild av oss, men den är lite suddig liksom.

   Radera