torsdag 13 december 2012

Nackdelen med gottisar

Jag blev lite dålig i magen och höll på att skämmas ihjäl när husse för tredje gången fick tömma lådan. *tassarna för ansiktet*

För att motverka detta så gav han mig vanliga torrisar med ett speciellt pulver på som heter FortiFlora och är bra för min mage. Pulvret smakar nom-nom. Nästan bättre än torrisarna. Problemet är att även Tindra gillar pulvret, så det gäller att äta fort. Faktum är att husse hinner inte ens ställa ner min skål på golvet, så jag får äta på diskbänken, medan Tindra tassar runt på golvet och jamar.

Den andra nackdelen är att sticksen som smakar så underbart gott, tar slut alldeles för fort. Jag vet inte hur det går till, men jag har slukat min sticks innan Tindra ens har börjat nosa på sin. Sen ska det lekas med den och jag vet inte vad. Så då brukar jag gå fram och sno den och visa hur en riktig katt äter sticks. Då skäller husse på mig och plockar fram en ny sticks. Även den åt jag upp. Då låste husse in mig i köket så Tindra fick äta ifred. Hur orättvist är inte det??

Slutligen kan jag jama att vi har haft -18 grader ute, så någon promenad lär det inte bli på länge.

12 kommentarer:

 1. Ojoj, det låter som om du drabbats av vintersjukan! *orolig*
  Hoppas det lättar snart med hjälp av meducinen *håller tassarna hårt*
  Tindra kanske skulle få jaga nått medan du tar din goda meducin?

  Sticksen tar alltid slut snabbare än man vill, det är spökkattens fel ;)
  Här har vi det också jättekallt, mamma öppnade balkongen idag..
  Och då kände vi att det var RIKTIGT kallt.. Burr!

  Nosbuffar och Försiktigt Gos <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nädå, jag blev lite så här i somras med. Pulvret som jag får är jamargott och det blir bra direkt i magen. Märkligt att sticksen tar slut så fort. Ett mysterium, må jag jama.

   Radera
 2. Fortiflora var ett bra tips, hälsar matte. Puff ska få testa, hon är jämt litet eller mycket lös i magen. Hoppas det hjälper dig snart! Att springa på lådan stup i kvarten är inget vidare.
  Och så är det mina takter med sticksätandet! Rakt på, och så käka direkt! De andra håller också på med nosande och slickande. Fast jag vå.. tar inte deras ändå. Du är mycket tuffare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att det hjälper för Puff med, för att vara dålig i magen är inte kul. Tänkte väl att vi var likadana när det gäller sticks. *blink*

   Radera
 3. Fortiflora är nog precis vad du ska ha tror jag. Det brukar hjälpa ganska snabbt. Sen förstår jag inte varför husse inte låter dig lära Tindra hur man äter sticks? Det är ju lika bra att hon lär sig vad som händer om man tror att mat är leksaker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamvisst, det blev bättre med en gång. Jag förstår inte heller varför jag inte få lära Tindra att mumsa sticksen, jag vill ju bara hjälpa.

   Radera
 4. Jobbigt med magen, hoppas det går över nu. Klart att du vill ha stickisar, det är ju gott! Verkar dumt att vänta med att äta upp dem! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man går ju dessutom miste om massa gottis när magen bråkar.

   Radera
 5. usch, usch, inte roligt att bli dålig i magen. Hoppas att du blir bättre snart igen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har redan blivit bättre. *gladsvans*

   Radera
 6. Stackars dig Sippo, hoppas du kryar på dig, mjau
  Inte roligt att vara dålig i magen, suckjam

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är det verkligen inte. *suckar*

   Radera