onsdag 23 januari 2013

Jag, en blocketkatt??

Nujam har husse skitit i den blå kattlådan för sista gången. Nu är det krig!!
Det började i går med att han gnällde över min persiennharpa på morgonen. Sen gnällde han över att jag jamade för mycket (jag var hungrig) sen skällde han på mig för att jag försökte få upp skåpluckorna i köket. Vad jag än gjorde, så fick jag skäll. Men värst var det på kvällen när han skrev på Facebook att han skulle sälja mig billigt om jag inte slutade bråka. Då var det en annan på Facebook som skrev att hennes katt var nära att bli en blocketkatt. En katt som säljs på blocket. Det tyckte husse var helfestligt och började därför kalla mig för blocketkatt. Hur kan man hota sina pälsklingar med något sådant? *darr på läppen* Det är faktiskt deras eget fel om inte matskålarna är toppfyllda och skåpluckorna öppna. Vi katter är faktiskt nyfikna av oss och då blir vi även hungriga när vi utforskar reviret.

Med vänliga jam,
Sippo - kränkt katt.

10 kommentarer:

 1. Äschjam då, husse skojar bara, en slags människohumor. De kan tycka att de mest fåniga saker är lustiga?
  Om han nu tvunget inte vill lyssna på dina morgonkonserter får han väl använda gardin i stället för persienner. Dessutom se till att du har rikligt med käk, och skåpluckorna kan gott vara öppna. Åtminstone ska man kunna sticka in en tass och öppna. Så det så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var minsann ingen rolig humor. *surar*
   Jag ska meddela honom om gardin istället för persienner. Fast då kan jag ju inte spela mer. *funderar* Öppna skåpluckor och massa med käk är ju livsviktigt.

   Radera
 2. Hmmmm... *fundilerar*... du kanske skulle hota att sälja husse på Blocket och se vad han gillar den tanken? Till rätt köpare skulle du nog kunna sätta ett ganska högt pris på honom och köpa massor av dentisar och sticks för slantarna. Och så flyttar du och Tindra hit till oss, för här är servicen utmärkt! Matte skulle bara våga komma med hotelser... *vässar klorna*

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilken bra idé. Man kanske kan byta honom mot ett par kattonger med gottisar. *funderar*
   Tänk så kul vi skulle kunna ha tillsammans. Ska börja packa väskan om han bråkar igen.

   Radera
 3. Sånt här får man bara inte skoja om! Blocketkatt - DU? Nä, nu för husse ta och uppgradera sin humor ganska många grader. Ska han skoja så får han se till att det inte sker på din bekostnad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är inget kul alls. *stampar*
   Jag ska minsann anmäla honom till Kattombudet.

   Radera
 4. Det var det värstaste!! Det är ju helt enkelt så att husse inte har koll på läget han får ju skärpa till sig lite! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Tur att ni står på min sida, kompisar.

   Radera
 5. Men fyyyy på husse!!! Så får man väl inte säga om sin katt! Hälsa husse att om han inte passar sig kanske han blir en blocket-husse istället!
  NosGos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, jag håller med. Fyyyyyy husse.
   Blocket-husse. Hehe...

   Radera