fredag 25 januari 2013

Lite trötta

Vi är alla lite trötta i dag. Husse mår inte så bra i kroppen, så jag har tagit tass om honom hela dagen. Vi gosade en hel del i soffan och sen följde jag med honom på toa, så han inte skulle känna sig ensam. Tyvärr verkar sjukdomen slagit till hårdare än vad jag först trodde. Vi har nämligen fått vänta i femtisjutton timmar på vår kvällsmat. Husse envisas med att den ska serveras klockan sex, men vi är ju hungriga NU. *mutter*

Samtidigt förlåter jag honom, eftersom han gjorde den där fina filmen i går. *torkar en tår med tassen*

12 kommentarer:

 1. Håller helt med dig, mat ska serveras när man är hungrig! På den punkten har jag lyckats ganska väl i min uppfostran. Jag har alltid mat framme. Det jag behöver finslipa på är VILKEN mat, jag får alldeles för litet blötmat och för mycket torr sådan.
  Litet extra buffande och tvättande av husse kanske kan blidka hans ovilja att fylla på matskålen? Man får ta till de knep man kan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du håller med mig, jag misstänkte faktiskt att du skulle göra det. Jag brukade också ha mat framme hela tiden, men så sa en vettis en gång att jag började bli tjock. *fnys* Så där försvann den fria tillgången.

   Radera
 2. Inte så konstigt om husse blivit utkattad efter att ha arbetat med filmen ni visade igår. Snällt att du förlåter honom i alla fall, för tassen på hjärtat - det är ingen LITEN uppoffring ni tvingats till när ni får vänta så länge på kvällsmaten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, lite sliten blev han nog av att jobba med den.
   Klart man förlåter sin människa, även om det slarvas med mattiderna ibland... Eh, oftast.

   Radera
 3. Miss food make yu' grumpy...dad tummy hurt...he bring food. Did he get sickness after video? Oh...came from yu'...meow! Miss Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Daddy has been ill most of the week, but still he made the video. Just to show me how much he cares for me.

   Radera
 4. Åh filmen var ju underbar! <3! Så skönt för husse att han er som tar hand om honom. nOsbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tar hand om varandra rätt bra här hemma, om jag får jama det själv.

   Radera
 5. Filmen är ett mästerverk, inte tu jam om saken. Men frågan är om det ursäktar underlåtenhet att servera sina hungriga katter middag när deras magar kurrar *funderar*
  Min slutsats är att husse får rycka upp sig och sleva upp maten. Detta som en ringa belöning för att ni har tagit så väl tass om honom under hans sjukdom.
  Tassklappar
  PS Hoppas husse mår bättre nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både husse och jag tackar så mycket för berömmet. Jag håller med om att husse får rycka upp sig angående maten och börja ha fri tillgång igen.
   Husse säger att han känner sig lite bättre i dag.

   Radera
 6. Visst är dom dumma människorna - mat på vissa tider....bah!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller fullständigt med. Det är ju så jamardumt att man blir matt i pälsen.

   Radera