måndag 14 januari 2013

Skåpmonstret

Jag svär att jag hörde det skratta i dag. Flera gånger när husse hade gått och lagt sig i soffan, så hörde jag mystiska ljud från ena köksskåpet. Jag smög tyst fram och lyssnade. Jodå, nog var det alltid någon som skrattade där inne. Jag bestämde mig för att göra ett överraskningsangrepp, men tyvärr hade jag lite problem med att få upp skåpluckan. När jag för sjuttifemtonde gången försökt öppna och den stängts igen med en smäll, så kom en väldigt ilsken husse ut i köket och brölade nåt om att jag förde ett fasligt oljud när han sov. Ursäkta mig då, för att jag försöker sköta mitt jobb som säkerhetskatt. Nästa gång ska jag låta skåpmonstret bita dig i fötterna, så du kanske förstår allvaret. *mutter*
-Sippo,
Säkerhetskatt av rang.

12 kommentarer:

 1. Fy så otacksam husse är! Han borde ge dig sticks för att du utrotar skåpmonstret!

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam verkligen. Otack är oftast kattens lön, men trots det fortsätter vi plikttroget.

   Radera
 2. Men det var värst va husse var otrevlig mot dig, som bara sköter ditt jobb. Låt du monstret bita han i tårna, så lär han sig kanske

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Jag ska nog göra som du jamar å låta monstret tugga lite på honom.

   Radera
 3. Hördu, det där känner jag igen! Helt orätt av husse att skälla, för monsterskåpdörrar ska ALDRIG stängas! Här kommer de för det mesta ihåg det nu, för vi har lärt dem vad som gäller. Stänger man kan det bli fråga om uppstigning mitt i natten, men då får de skylla sig själva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste väl att du skulle förstå mig! *glad* Du tror inte att du och din matte skulle kunna komma hit och uppfostra min husse?

   Radera
 4. Så otacksamt! Här gör du allt du kan för att rädda alla från skåpsmonstret och så får du skäll! Det är illa! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. *nickar ivrigt* Ni förstår hur kränkt jag blev. Dumma husse.

   Radera
 5. Tror husse att du är nån nybörjare som säkerhetskatt? Du måste ju ha vissa befogenheter för att kunna utföra ditt viktiga arbete. Hoppas husse inser det innan han blir biten i fötterna av skåpmonstret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju nästan tro det ju. Jag hoppas nästan på att han blir rejält tå-biten, så kanske han lär sig att lita på en erfaren säkerhetskatt.

   Radera
 6. MEN Sippo, vad är det du jamar om?
  Får du inte kolla skåpen, så det inte är några monster i dom, suckjam.
  Om du inte får det, så tycker vi att du ska bita husse i tårna, så han lär sig ngt.

  Tasskram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, husse är jättetaskig. Hm, bita tårna säger ni? *funderar*

   Radera