tisdag 15 januari 2013

Zzzzz....

Många tvåbeningar klagar över att deras katter busar nattetid och inte på dagen. Så brukade jag också göra som ungkatt, men jag lärde mig snabbt att det var betydligt trevligare dagtid, för då slapp man bli svanstrampad av en yrvaken husse. Även Tindra har lärt sig detta. Fast hon brukade inte busa så mycket efter att husse gick och lade sig. Istället brukar hon krypa tätt intill honom och somna. Fast i går var hon så trött att hon inte ens orkade det.
Zzzz... Hm, vad? Äschjam, e de' bara du husse.

Då kan jam lugnt såva vidare igen. Zzzzz....

Stör ej. Säkerhetskatt i viloläge.


10 kommentarer:

 1. Numera tycker jag också det är skönast att sova på natten. Man blir väl klokare med tiden? För det är ju faktiskt trevligare att ha ungefär samma tider som våra människor. Chanserna till gos ökar ju väsentligt då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig om att vi blir klokare med tiden.
   Visst jamarns är det trevligare att umgås på dagen med husse, än när han ligger och snarkar. För precis som du jamar, så ökar ju chanserna med gos.

   Radera
 2. Ni måste ha jobbat hårt båda två igår. Fast det syns ju, mest på dig Sippo, att du är en microsekund från full beredskap!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man lugnt jama. Vissa dagar är värre än andra. *gäspar* Tänk att du ser att jag alltid är redo. Du är en riktigt vaken kisse.

   Radera
 3. Det är ju lättare att få med sig husse och matte på bus under dagtid, det har vi insett! Jättefina bilder på er! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis!! Tänk så smarta vi katter är.
   Tackjam så mycket för kattplimangen. *kurr*

   Radera
 4. Nite-time best to sleep, but I nap days too! you are cozy! meow...
  Hugs & Purrs

  http://shespoketome.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, I agree. Like you, I nap during daytime too.

   Radera