tisdag 23 april 2013

Blåsigt

Jaaaamarns vad det blåser ute. Försökte följa med husse ut på uteplatsen ett par gånger, men det blåste så dant att jag nästan tappade morrhåren. Tjejerna verkar komma bättre och bättre överens, i alla fall när det handlar om att jaga mig. Jag visade upp mig för tjejerna för att bevisa att jag fortfarande är en ungkatt med bus i sinnet och gjorde ett par rejäla höjdhopp över Viska, som blev jamarimponerad. *stolt* Tyvärr han ju inte husse ta någon bild, men det var ett flera meter högt skutt!

Slutligen vill vi påminna om att Snuffefonden fortfarande finns och att vi alltid är i behov av ert stöd för att kunna hjälpa andra kissar som kommit i kläm. Nu senast var det ju katten Enzo som var jättedålig och det såg inte bra ut innan Snuffefonden ryckte in.


6 kommentarer:

 1. Typiskt att din husse inte hinner med att visa dina bästaste och högstaste skutt på bild!
  Det hinner inte vår matte heller *fniss*

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det märkligt hur långsamma de är ibland? Man tycker ju att de borde lyckas nån gång, med tanke på alla bilder de tar.

   Radera
 2. Det är väl inte att begära att våra människor med deras slöa reflexer ska hinna med att ta bilder på oss, när vi är i full aktion? Hur skulle det gå till? Men det är väl ändå positivt att tjejerna kommer överens!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det har du så rätt i.
   Visst jamarns är det skönt att tjejerna kommer överens, det har blivit lite gladare här hemma nu.

   Radera
 3. Klart du ska visa att du är en stilig katt i dina bästa år. Se bara till att du inte slår huvet i taket när du hoppar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, så högt ska jag inte hoppa.

   Radera