tisdag 2 april 2013

Viska fortfarande borta

Igår var Malin från Östgötakatterna här och höll husse sällskap hela dagen och åkte inte hem förrän sent på kvällen. De första timmarna gömde jag mig faktiskt i sovrummet, för jag känner mig lite orolig sedan Viska försvann. *djup suck*
Husse har satt upp efterlysningar överallt och har varit ute och tittat, men ingen Viska.

Det finns miljoner gömställen säger han och det är omöjligt att kolla alla. Men imorgon ska han få förstärkning ända från Södertälje Katthem, som kommer med specialutrustning. Då ska de ut och leta allihop och förhoppningsvis hitta Viska. Jag hoppas det blir snart, för husse börjar tappa hoppet och går omkring och är jätteledsen. Det är tur att vi har såna fina bloggvänner som stöttar oss i mörkret.
Här kommer efterlysningen igen, så om någon i Ljungsbro läser vår blogg, så skriv gärna ut efterlysningen och sätt upp. Notera att husse lag till en QR-tagg nere till höger på den.10 kommentarer:

 1. Vi fortsätter att hålla tassarna och tummarna. Idag kommer hon hem hoppas vi.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så förfärligt för er. Vi bor i norra Sverige så vi kan inte hjälpa till med sökandet.
  Gustaf, Tiger och Viktor håller alla tassarna och hoppas att ni hittar Viska snart.
  Du har många fler bloggvänner än du tror som lider med dig.

  SvaraRadera
 3. Vi i 08-land med matte i rullstol kan inte göra annat än tänka på er, hålla tassar och tummar och hoppas!!!
  Hon har lånat bilden och lagt den i bloggen igår.

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 4. Vi tänker jamarmycket här nere, och förstår hur väldigt oroliga ni är! Kan tänka mig att husse är väldigt ledsen och väldigt orolig. Om inte förr, hoppas jag att förstärkningen från katthemmet i morgon ska ge resultat. Här håller vi alla tassar och tummar vi har!

  SvaraRadera
 5. Husse ska INTE ge upp hoppet. Det är det sista som ska ske. Vi letar i morgon med värmekamera och hoppas det ska ge resultat. Hon måste ju finnas nånstans, och troligen inte så långt borta.

  SvaraRadera
 6. Visseligen kan katter vandra långt, om det får för sig det, men vi tror ju inte att Viska kan ha gjort det. Vi fortsätter att hålla tummar och tassar tills Viska har kommit hem igen.
  Peter, du har verkligen många kattvänner som stöttar dig, det ska du veta. Viska kommer säkert hem vilken dag som helst.
  Kram på er alla

  SvaraRadera
 7. Behövs det mer lethjälp? Jag kan skicka matte om du vill Sippo!
  Viska måste ju få komma hem igen, vi tänker på er mycket.

  Om du vill ha annat att tänka på Sippo, så finns det purr på min blogg idag! ;)

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är jättevälkommen att hjälpa till att leta i morgon om du vill. Jag hoppas komma vid 11. Om inte Viska har tagit sitt förnuft tillfånga innan dess och kommit hem förstås.

   Radera
  2. Och så såg jag inte svaret förrän nu... :/

   Men ni fixade ju till ett jamarbra slut på rysaren själva!!!! :D

   Varma nosbuffar

   Radera
 8. Men stackars er och stackars Viska. Men hon kommer nog att bli hittad snart nu när ni har så mycket hjälp. Hon bara MÅSTE bli hittad ju. Vi bor i norra Sverige annars hade vi kommit och hjälpt till att leta. Men eftersom hon är så skygg och bara tydde sig till Sippo skulle hon kanske komma fram till honom om han är med och letar. Det var bara en tanke. Här håller vi alla tassar, klor, tummar och tår tills Viska kommit till rätta igen. Kramar från oss.

  SvaraRadera