torsdag 11 april 2013

Tar igen mig

Det tar liksom på krafterna att hålla koll på lilla Viska. Igår pep hon förtvivlat ute i hallen för att husse närmade sig. Jag hann knappt ut från toa för att kolla vad som hände, förrän hon sprang in under hakan på mig och sökte skydd. Jag har försökt förklara flera gånger att husse är inte farlig.

I morse fick båda tjejerna kattfnatt och sprang sjuttifemton varv runt lägenheten. Husse blev tvungen att hålla i kaffekoppen med båda händerna när de kom farande bakom ryggen på honom. Vi är inte säkra på vad som egentligen hände, men vi tror att Tindra försökte busa lite med Viska och att Viska blev överlycklig=totalt kaos. Jag fick hoppa upp på diskbänken för att inte bli omkullsprungen av dem. Ungdomar alltså... *skakar på morrisarna* Nu förstår jag hur Imma måste känna sig ibland.

Zzzzz.... Zakta ner lite tjejer! Zzzznark.

10 kommentarer:

 1. Det är inte bara ungdomar som kan få fnatt...
  Smulan (13) och Amanda (11) kan få för sig att springa katt-fnatts-race också ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, fast jag kallar det för att motionera...

   Radera

 2. Då verkar ju tjejerna komma bra överens nu :)

  Carina och Gnestakissarna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till och från, skulle jag vilja påstå.

   Radera
 3. Förstår att du blir alldeles slut, hålla reda på två vilda tjejer, det måste vara en av de tuffaste uppgifter en mogen katt kan få! Hoppas husse inte får fnatt han också :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man har liksom tassarna fulla, om jag så jamar.
   Husse har konstant fnatt!

   Radera
 4. Det är ju bara att konstatera vilken OERHÖRT viktig funktion du fyller där hemma! Tur att du ändå får litet tid att vila mellan varven!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, mitt ansvar har blivit större sedan Viska flyttade in, så visst tar det på krafterna.

   Radera
 5. Så där är det ju att ha ansvar för småsyskon. Hoppas nu husse ser till att kompensera dig rikligt för ditt viktiga arbete. Ett par egna sticks för varje kattrejs är väl det minsta man kan begära?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har ju trots allt lite vana från Gibbe, Snuffe och nu senast Tindra. Men några dentisar som betalning har jag inte fått. *mutter* Men jag ska kräva en sticks per rejs!

   Radera