måndag 22 april 2013

Trist väder

Det bara regnar och regnar. Så vad kan man då hitta på för kul? Jo, man jagar en stackars svart-vit katt runt hela lägenheten sjuttifemton gånger. Till slut fick jag söka skydd i klätterträdet. Men det är knappt att man får vara ifred där. Titta bara hur lömsk lilla Viska ser ut.

Sippo: Uh oh, hoppas hon inte ser mig.
Viska: Farbror Sippo-oooo! Ho-ho??

5 kommentarer:

 1. Så bra att du har en plats att dra dig undan på! Man ser tydligt hur du markerar att du har för avsikt att meditera en stund. Vilket lika tydligt syns att Viska inte tänker göra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamvisst, man måste ju få lite vila ibland, för att orka med tjejerna. Viska har varit jamarns busig de senaste dagarna och det smittar av sig på Tindra. Puh!

   Radera
 2. Du verkar ha det lite arbetssamt med tjejerna...Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Du har det inte lätt du Sippo. Två aktiva tjejer kan vara lite mer än en mogen herre orkar med. Åtminstone får det inte bli för mycket.

  SvaraRadera
 4. Men vad bra att Viska blivit så trygg och hemmastadd att hon börjat busa. Fast vi förstår att du måste få dra dig undan och vila lite också. Det är inte lätt att ha en liten kattunge runt tassarna hela dagarna. Du gör ett jättebra jobb Sippo. Och Tindra också förståss.
  NosGos

  SvaraRadera