söndag 10 februari 2013

Inte mycket till bloggande

Det händer liksom ingenting här hemma. Husse är fortfarande sjuk och kommer troligen vara det ett par veckor till. Han blir alldeles andfådd av att bara gå på lådan. Sin röst har han fortfarande inte hittat, så han låter helfestlig när han försöker skälla på mig eller datorn. Men det har blivit lite mer gos i alla fall. Om vi är dåliga på att kattentera så är det för att vi har så mycket annat i huvudet. Hoppas ingen blir ledsen.

7 kommentarer:

 1. Ni måste se till att husse kryar på sig, så allt kan bli som vanligt igen :)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Klart vi blir ledsna när inte ni kattenterar, men vi förstår. Det viktigaste är ju att husse blir frisk, så ta allt i er egen takt. När ni orkar blogga och kattentera - gör det. Annars vilar ni.

  SvaraRadera
 3. Kära vänner, vi vet att husse Peter måste få krya på sig i lugn och ro och att han inte orkar så mycket mer än att ta hand om sig själv och er. Vi skickar massor av spinnhealing, skall ni veta...

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Om husse skräller så mycket som Tindra jamat, kanske öronpropparna kan komma till användning ändå? Till er, jamar jag? DS.

  SvaraRadera
 4. Viktigast att husse blir frisk! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Krya på sig, husse. Det är prio ett just nu! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Krya på sig husse, jamar vi oxå. Ta det lugnt med bloggandet tills ni alla känner att det går åt rätt håll. Huvudsaken att husse blir frisk igen.

  Tass tass

  SvaraRadera
 7. Jag blir lite ledsen av att höra hur dålig husse är fortfarande. Men ni tar säkert ordentligt tass om honom och ger både spinnhealing, kurrterapi och tassupunktur vilket beyder att han snart är i vanlig form igen.

  SvaraRadera