torsdag 7 februari 2013

Vilar

Husse är inte direkt pigg och alert, om man så jamar. Så dagens inlägg blir väldigt kort. Vi vill bara meddela att han fortfarande är hemma och vi tar tass om honom så gott vi kan.
Nåt som är rätt kul är att husse har tappat rösten, vilket gör att jag inte hör när han säger "LÅT BLI KÖKSLUCKORNA!" Det blir bara ett ynkligt pipande. Tindra var nästan på väg att hoppa på honom i tron om att han var en smaskig fjäderkotlett.

7 kommentarer:

 1. Hoppas att han smakar mumsigt! Tindra får berätta när hon har smakat *fniss*

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Att inte höra "LÅT BLI KÖKSLUCKORNA!" är lika bra, för varför ska du låta bli dem? Hur ska du kunna inspektera skåpen då? Det är bättre han sparar sin röst till viktigare saker, som "maten är framdukad" till exempel. För övrigt vet jag att både du och Tindra ger husse massor med terapi av olika slag. Jag skickar också litet kattepatisk spinnterapi.

  SvaraRadera
 3. Om man är så trött som husse antagligen är nu ska man hushålla med energin. Man ska absolut inte slösa den på att kommentera din inspektion av köksluckor och därinnanför förvarad mat.

  SvaraRadera
 4. Så bra att ni tar tass om husse! Då är det bara att ligga i och spela periennharpa nu då när husse är tyst ;-) Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vi blev så glada när vi läste att husse är hemma igen. Men vad i hela friden har hänt med honom? Svininfluensa och fjäderkotlettröst... vad blir nästa grej som dyker upp? Lycka till med er kurrterapi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Ojoj hoppas husse snart får rösten tillbaka, att han blir förväxlad med en fjäderkotlett i ett hem med två katter är ju livsfarligt!

  SvaraRadera
 7. Bra att husse vilar och blir väl omtasstagen. Måste vara en aning frustrerande att han låter som en fjäderkotlett, men så länge han inte får för sig att försöka flyga finns det nog ingen anledning till oro :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera