fredag 15 februari 2013

Tillökning på gång?

Husse har blivit så bombarderad av nödrop för övergivna kattungar, att han nu nästan bestämt sig för att skaffa en från Södertälje Katthem. Han har tänkt mycket på det här och har nu kommit fram till att en liten krabat till här hemma, skulle kanske vara kul. Vad som skulle varit kul, hade varit om han hade frågat mig först! Har jag ingenting att säga till om här hemma? *fnyser*
Hoppas att det inte blir en tjej som gaddar ihop sig mot mig med Tindra. Hoppas inte heller det blir en kille som tror att han ska vara den som bestämmer. Dumma husse...


19 kommentarer:

 1. Jag tror inte att någon kille ifrågasätter din auktoritet. Och ni har ju en större lägenhet nu, så varför inte? Tänk vilken förmån för ungen att få en så klok och erfaren läromästare! Jam, vi får se vad husse bestämmer sig för.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du inte? Det skulle vara skönt om jag slapp slåss för att visa min auktoritet. Hm, klok och erfaren, jamar du. *funderar* Det är kanske inte sån dum idé ändå.

   Radera
 2. Spinnande med en ny kompis!

  =^.^=

  Fredagsbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite orolig känner jag mig faktiskt.

   Radera
 3. Jag tror inte du behöver vara rädd för att din auktoritet ifrågasätts. Kanske kan det vara skönt för dig om Tindra leker lite med en annan kisse ibland, så du kan koncentrera dig på säkerhetsarbete i området?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är så jag också försöker tänka. Man får liksom mer tid för sig själv. Dessutom så blir ingen kisse ensam om en av oss gosar med husse.

   Radera
 4. Vi har exakt samma problem här i klostret, käre olycksbroder! Man får övervaka mattarna precis hela tiden och påminna dem om att vi är SJU STYCKEN när de tittar på nödropen på Catbook och pratar om hur synd det är om alla hemlösa katter... *suckar djupt* Matte säger att hon VET att de inte skall ta in fler katter i klostret nu, men att hon inte kan låta bli att oroa sig över alla dem som finns där ute i kylan... så jag jamade att vi skall be extra mycket för de katterna tills våren kommer, så ordnar Skaparkatten det på något vis.

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS från matte. Jag tycker att din husse gör alldeles rätt i att förbarma sig över en katt till - ni har fortfarande plats i reviret, och tänk ett så underbart liv den katten får! Med en så kärleksfull husse, dig som lärare och Tindra som lekkamrat kan det inte bli annat än bra! DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våra människor tar på sig för mycket ibland, anser jag. Fast visst lider jag med mina olycksbröder.
   Jag hoppas verkligen att den nya invånaren här hemma, får det minst lika bra som vi har haft det.

   Radera
 5. Mjausingen vad skoj med en liten lillasyster eller lillebror! Jag är säker på att du kommer gilla den nya precis lika mycket som jag gillar mina småbrorsor. De är jamarns kuliga att leka med, sen är det bra när det är dags för bus för då får nästan alltid de skulden om nåt åker ner... *fnissjam*
  Det gäller bara att sätta ner tassen direkt från början och visa vems hus det är, men det är jag säker på att du klarar galant.
  Vi ser fram emot fler rapporter!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du verkligen det? Tja, jag gillade ju Snuffe när han hade bott hos oss ett tag och Tindra gillar jag ju med. Men jag ska verkligen visa att det är jag som är chef här.

   Radera
 6. Tror precis som Gustav att en ny lärling kan bli kul! Och distrahera Tindra så du får lugn och ro. Nu är du ju så pass vuxen så din auktoritet vågar nog ingen unge ifrågasätta. Tass tass och lugn kompis, det blir nog bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas det. Det låter minsann allt bättre med en ny kompis i hemmet.

   Radera
 7. Mjausingen, klart att det kommer att gå jamarabra med en liten misse hos er, mjau
  Det håller vi tassarna på.
  Du får uppdatera sedan, när kisssen kommer till er,mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni tror också det? *funderar* Jam, varför inte.
   Jag lovar att uppdatera när vi får in den nye krabaten.

   Radera
 8. eeh mjau, vi tassade som en *kråka*
  **jamarsbra ska det stå, även Kissen, med ett S

  Tass i tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äschjam då, det förstod vi så klart.

   Radera
 9. The more, the marrier...var det väl någon som sa..Tror det blir jättebra med en kompis till, blir bara fler att busa med.

  Basco

  SvaraRadera
 10. Förstår att du känner dig lite överkörd, men husse kommer säkert att jama... jag menar prata igenom det ordentligt med dig innan han gör slag i saken. Sedan kan ni alla se fram emot er nya familjemedlem. Spinnande! :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera