söndag 17 februari 2013

Snöööööö

Det har kommit otäckt vitt hela dagen. Jag orkade inte ens sitta i fönstret och titta ut, för jag blev så hängig av vädret. Den enda som inte verkar bry sig är husse. Han ligger bara och snarkar hela tiden så att väggarna skakar. Samtidigt vet jag att han funderar väldigt intensivt på vem vår nya familjemedlem ska bli...

6 kommentarer:

 1. Här kollar vi på vinterstudion och gosar. Spinnande att ni ska bli flera! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter spinnande. Vi har inte mycket till studio från våra fönster. Husse hänger nämligen inte ut nåt nomnom till pippisarna.

   Radera
 2. Bra att husse förbereder sig genom att vila. När nya familjemedlemmen kommit kanske det inte blir så mycket av den varan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker vi med. Vis av erfarenhet vet jag att det i början går lite trögt med nykomlingar, men så fort de kommer på att vi inte är farliga, då blir det fart på dem.

   Radera
 3. Oj, en ny familjemedlem! Vad spinnande. Förstår att det blir mycket jobb för dig Sippo, att lära upp en ny katt.
  Men det klarar du galant ska du se. Det finns nog inget du inte klarar tror vi. Husse är ju snäll som öppnar ert hem för en katt som behöver er.
  NosGos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det kan man tycka. Själv är jag mest oroad för hur jag ska orka med två stycken busiga ungkatter. Hoppas att jag klarar det så bra som ni verkar tro.

   Radera