tisdag 25 februari 2014

Ny sorts stinkpinne

Husse har skaffat sig en ny sorts stinkpinne här hemma. Den tar aldrig slut och den stinker faktiskt inte heller. Alla var jätteglada över husses beslut att göra sig av med de vanliga stinkpinnarna. Men det var innan vi insåg vilka bieffekter det skulle innebära. Husse har nämligen fått en hel del energi sedan han skaffade den elektriska stinkpinnen, så i dag flängde han runt i hela lägenheten med den där förjamade snabeldraken.

Inte nånstans var man säker, för husse skulle minsann jaga rätt på varenda dammråtta som fanns, både bakom soffan, sängen och massa andra ställen. Så fort man trodde man hittat en säker plats, så kom den där dumma snabeln vrålande och försökte käka upp pälsen på oss stackars katter. Som om inte det räckte så började han springa runt med dammtrasa och illaluktande medel. Jag tror nästan jag föredrog när husse använde de vanliga stinkpinnarna, så satt han i alla fall still under spisfläkten. *suckar*

Det här är alltså den skyldige. Morr!

8 kommentarer:

 1. Heja husse!
  Nu behöver han inte gå ut eller stå under spisfläkten :)
  Det bästaste med ecigg är att den INTE stinker!!!

  =^.^=

  Nosgos å en kram till husse från matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag gillar ju när han går ut, för då får även vi katter komma ut lite. Men visst gillar vi att det inte stinker längre.
   Tass å kram.

   Radera
 2. Håller tassarna för att det funkar så ni slipper stinkpinnarna! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kompisar. Här hålls det tassar med.

   Radera
 3. Men jag tror det går över när husse inser att han inte behöver den här stinkpinnen heller. Håller tassarna för det åtminstone.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, det är kanske att hoppas för mycket. Men vi gör det ändå.

   Radera
 4. Du får se till att han använder energin till vettiga saker i stället, som att följa med dig ut på patrullering till exempel. Du kommer säkert på fler bra sätt att använda hans energi till. Och det är ju skönt för er att slippa röklukt i pälsarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag absolut göra. Gissa om vi ska patrullera!

   Radera