onsdag 12 februari 2014

Zzzz...

Det är inget vidare väder ute i dag. Jag stack ut nosen genom balkongdörren för att känna på den kommande våren och jag fick nästan frostskador i morrhåren. Hutter! Nä, det blir nog att ligga vid elementet ett tag till.


10 kommentarer:

 1. Helt rätt beslut, själva tänker vi inte sätta tassen utanför dörren förrän vi får bevisat för oss att våren verkligen har anlänt.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag låter som ett jamarbra beslut! Burrjam!

   Radera
 2. Men hördu, det ser rätt hårt ut? Tycker du ska begära något liggvänligt som kompensation för husses soffastöld härom dagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brukar faktiskt ligga en handduk på golvet som jag gärna använder. Men av någon märklig anledning hade husse snott den för mig.

   Radera
 3. Den där toarullen .. be din husse fylla den med gottis och vika in kanterna lite. Så händer det nått kul när vädret är tråkigt:)
  Mvh
  Fröken Tott och Adam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, husse har faktiskt försökt med det där och han påstår (helt felaktigt såklart) att jag är för LAT för att få tag i gottiset och helt enkelt väntar tills han ger mig ur handen.

   Radera
 4. Verkar som om det blir elementväder ett tag till tyvärr. Men snart kommer våren och värmen. Bra om du är laddad för patrullering av omrpdet då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer ligga inne och ladda för fullt inför den kommande våren.

   Radera
 5. Ligga vid elemntet är inte så dumt ibland, sen kan man ju växla och skaffa sig lite gos.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt, för vad annars ska husse göra när han bara sitter där?

   Radera