tisdag 27 augusti 2013

Andra trevliga grannar

Vi är omgärdade av trevliga grannar. Fast det är kanske inte så märkligt med tanke på att vi är tre trevliga katter (varav en är bloggande kändis) och en halvtrevlig husse. Det bor en snäll dam som har sin uteplats intill oss och vi brukar stå intill staketet och titta när hon jobbar med sina blommor. Varje gång hon ser oss, så börjar hon göra märkliga ljud och försöker klia oss genom gallret. Jag tycker bara det är trevligt, men tjejerna är lite skeptiska och smiter iväg.

Hej granne. Vad görs? Jaha, blomskötsel som vanligt.
Sen har jag inte hängt med ens på mina favoritbloggar i dagarna. Det beror på att husse har lite karusell i skallen och orkar inte så mycket. Det gör tyvärr att jag inte hinner kattentera så ofta som jag önskar.

4 kommentarer:

 1. Jag är glad att ni begåvats med grannar som är riktiga människor, såna som har både hjärta och hjärna! Och så hoppas jag att karusellen i husses skalle saktar ner snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har det nog lika bra som dig med din favoritgranne. Husse säger att karusellen verkar ha happy hour lite då och då. Jag vill också åka karusell.

   Radera
 2. JAg tror att trevliga katter drar till sig trevliga människor, det är därför ni har flera trevliga grannar. Förstår att du ger henne tips om blomsterskötsel också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just så måste det vara. *nickar ivrigt*
   Jag försökte ge råd om hur man bäst kryddade blommorna med kattmynta, men hon var inte så intresserad.

   Radera