söndag 11 augusti 2013

Ett mysterium

Husse fick en smärre chock när han gick upp i morse. Det hade tydligen varit en lokal (väldigt lokal) jordbävning som enbart drabbade en av hyllorna i bokhyllan. Det låg foton och prydnadssaker i hela vardagsrummet. Husse påstår helt fräckt, att Viska troligen är den skyldige. Men vi katter vägrar tro på den teorin och vidhåller att det troligare var en jordbävning som begränsades 1½ meter ovanför marken i bokhyllan. Naturen kan vara väldigt märklig ibland.

Nämen oj, hur har detta gått till?

Märkligt, jag hade för mig att du hade fler grejer på den hyllan.
Men skäll inte på mig då, det är väl inte mitt fel att det blev jordbävning?

14 kommentarer:

 1. Så lokala jordbävningar är ite alls ovanliga i hem där det finns katter, men att beskylla lilla Viska för oredan är både orätvist och elakt!
  Klart att hon är oskyldig, ända till husse kan komma med BEVIS som bevisar motsattsen! Så-det-så!

  =^.^=

  Nosbuffar ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, men försök förklara det för världens trögaste husse! Viska blev nästan jättekränkt av den oskyldiga skulden att bli beskylld.

   Radera
 2. Ser ut som en typisk jordbävningsskada. Vad får husse det ifrån att Viska skulle vara inblandad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser det så ut? Fattar inte vad husse svamlar om. Men han påstår att han sett Viska klättra in där flera gånger, trots att han sagt nej. Pffft.

   Radera
 3. Klart att det inte är du Viska, som har åstadkommit den röran. Det är säkert husse som har stökat runt i sömnen, *Fniss*

  Tass tass
  Nu har vi satt in en minnesbild på våran kompis inne hos oss, mjau

  Finns även på FB, mjau

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, husse verkar väldigt skyldig. *nickar*
   Vi ska genast tassa över och kika hos er.
   -Viska

   Radera
 4. De där lokala jordbävningarna kan vara riktigt lömska. Husse behöver nog tänka lite mer på hur han ställer saker..Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, han kan ju liksom inte ställa grejorna så att de ramlar ner vid jordbävningar.

   Radera
 5. Et klart fall av lokal jordbävning! Säkert utlöst av dunder och dån från Åskar, ifall han har varit på besök idag. Men vad Viska skulle ha med saken att göra kan vi inte förstå. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åskar har ju dundrat rätt flitigt i dagarna, så det verkar troligt. Vi förstår inte heller vad Viska har med det hela att göra.

   Radera
 6. Jag läste faktiskt i Jamlunda-posten att det hade varit en jordbävning borta vid ert revir! I samma tidning skrevs också om tromben som for förbi hos oss härom natten och orsakade att två mattor hade flugit iväg och hela påsen med pappersåtervinning vält ut sitt innehåll på golvet.

  Du kan ju gissa vilka som blev beskyllda?! Men jag har skriftliga bevis! *stampar med tassen och viftar vilt med tidningen*

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och Jamlunda-posten ljuger aldrig! Så då har det både jordbävning och tromboner. *ryser*

   Radera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Solklar jordbävning! Tyckte själv att jag kände av den.

  SvaraRadera