måndag 25 augusti 2008

Ytterligare en promenad.

Klockan 9 imorse frågade husse om jag ville gå ut. Det ville jag ju så klart. Problemet var bara den där otäcka selen som han envisas med. Den här gången ville jag inte alls vara med. Jag flydde igenom lägenheten, över bokhyllor och klätterställningar med husse efter mig. Som tur är kan han inte klättra i bokhyllorna. Vi roade oss med detta ett par minuter innan han fick nog och gav upp.

Lite senare på dagen, runt lunch ungefär, då försöker husse igen. Den här gången var jag så sugen på att gå ut att jag lät husse sätta på mig otäcka selen. Tyvärr har man ju ökat i muskelmassa sen sist, vilket gör att selen kan kännas lite trång runt magen. Ett tag var jag orolig att husse skulle ställa foten på magen och ta spjärn. Det hade nog blivit skoj.

Jag patrullerade längs kortsidan av huset och kontrollerade samtliga buskage efter misstänkta. Men det fanns inget att rapportera. Efter ett tag kommer husses besök. Tydligen hade jag solen i ögonen, för jag såg inte vem det var. Det kan också ha att göra med en eventuell buske som envisades med att ligga rakt över snoken på mig.

Husse lyckades ta ett par bilder (tror jag) men han lyckades inte tanka över dom till datorn innan kameran dog pga slutkört batteri. Får återkomma med bilder från patrullen vid senare tillfälle.

2 kommentarer:

  1. Säg till husse att kolla batteriet i kameran, innan ni går på promenad.

    SvaraRadera
  2. Jamen jag säger ju åt honom varje gång. Men lyssnar han på en klok katts ord? Nääää.

    SvaraRadera