lördag 27 september 2008

Inget nytt

Mjaou! Det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Husse håller fortfarande på och leker med den nya brum-maskinen på golvet. I bland undrar jag om inte husse har en och annan skruv lös.

I fredags körde han igång maskinen på morgonen för att "göra det lite fint" som han uttryckte sig. Innan man han säga "svansvift" så var man jagad av maskinen och fick fly för liv och svans.

Nu är det ju dock lördag och jag hade sett fram imot en promenad i solen. Men nu finns det ingen sol, och blåser gör det också. Jag har jamat som en galning för att bli utsläppt, men husse bara ignorerar mig. Ska se om jag inte kan jama till mig ett par minuter på uteplatsen. Mjurr, på er alla vänner.

4 kommentarer:

 1. Jamen, Sippo, tala om för husse, att blåst, är inte en förvändning, för att inte ta en promenad.
  Tjata på bara!

  SvaraRadera
 2. Mjurr! jag försöker faktiskt. Men det är inte så lätt att föra debatt med någon som kastar gamla strumpor på mig.

  SvaraRadera
 3. Har en liten fråga till dej sippo, har du haft samma husse hela livet? jag tror att jag har varit din matte från början, skulle va jätte roligt att få veta om det är så? såg dej i corren.

  SvaraRadera
 4. Mjaou? Nä jag har haft samma tokiga husse hela livet. Han hämtade mig i Stjärnorp april 2001. Det är det han säger i alla fall. Fast lite smickrad blir man ju. Purrrrr, Sippo.

  SvaraRadera