onsdag 17 december 2008

Väldigt massa spring här

I dag så fick husse besök av lite släktingar. Dom sjöng och ylade, så jag blev alldeles nervös. Så fick husse paket också. Jag var på väg att erbjuda min hjälp som paketöppnare, men jag blev liksom lite undanskuffad. Fnys!
Det bästa var ett par pepparkakshjärtan som vi alla fick. Det tyckte jag var jättesnällt faktiskt. Tack snälla tvåbeningar.


“Pepparkatshjärta är inte att tugga på, ledsen i ögat blir jag då”
-Sippo, beundransvärd katt.

4 kommentarer:

  1. Jaha, ett fall för Iprenmannen...
    Du skulle ha begärt att få ett par hörselproppar om släktingarna ska yla så där. Skillnad är ju när det är sjönsång ifrån oss, det är njutbart för alla öron. Orättvist ska en få paket så borde faktiskt du oxå fått det, det är ju du som är värd det inte han, det är ju du som får stå ut med honom och försöka uppfostra efter bästa förmåga...fnys

    SvaraRadera
  2. Väl jamat! Fast jag måste ju säga att jag blev lite glad över dom där hjärtana. Inte alla katter som får ett helt hjärta med sitt namn på. Angående uppfostran av husse, så vet jag inte riktigt vilken tass jag står på lönemässigt. Är det ackord eller fast lön? Måste klura vidare.

    SvaraRadera
  3. Ha, ha - fast lön, uppdragstillägg för alla uppdrag han drar iväg dig på samt lönetillägg för obekväma arbetstider... dessutom kan du ju kräva övertidsersättning efter som du dygnet runt tjänstgöring. Traktamente när du är ute på uppdrag samt reseersättning. Borde väl bli en del eller vad jamar du? Oj, höll ju på att glömma ersättningen för Instruktionsboken, vad heter det nu prr nånting...

    SvaraRadera
  4. Obekväma arbetstider kan vi allt jama om. Inte klokt vilka sömnrubbningar man får här. Instruktionsboken gör jag gratis, till förmån för alla katter i världen.

    SvaraRadera