onsdag 22 oktober 2008

Kvällspatrull

Ett stort jamande till läkarkåren som sa att det var nyttigt för husse att följa med mig på promenader. Det bevisar bara något som jag vetat länge, vi katter är smartare än tvåbeningar.
Husse var lite slokörad efter att varit hos doktorn, men det kan han gott vara. Han slipper ju i alla fall sitta i en trång transportbur.

Jag hade nästan gett upp kampen att få ut husse på kvällen, men gnällig dörr får olja och jamande katt får promenad. Sanna mina jam säger jag bara.
Lite otäckt är det förstås på kvällen. Mest för att skuggorna ser så mycket större ut. Jag skrämde slag på mig själv ett par gånger av min egen skugga. Den var så stor och manlig. Det andra som är farligt är husse. Han ser ju inte ett skvatt i mörkret och klampar mig nästan på svansen hela tiden.

En ny kattlåda till mig kanske? Nähä nä.

2 kommentarer:

  1. Så bra att din husse börjar fatta ett och annat. Bland annat att det här med promenader. Det vet ju varenda katt att omgivningarna är till för att utforskas grundligt och med täta mellanrum. Du ska se att fått hjälp på tassen nu att få ut honom litet oftare. Det är bekymmersamt med hans oförmåga att se var han ska placera fötterna. Kanske skulle du för säkerhets skull markera din vackra svans med en reflex till exempel? Mjaou från Gustav

    SvaraRadera
  2. Så sant som det var jamat. Bekymmersamt är nog det minsta man kan säga om hans lastpråmar till fötter. Reflex för svansen låter försvansat bra. Ska genast påtala detta för husse. Tack för tipset kompis. Ha en jamande bra dag.

    SvaraRadera