torsdag 2 oktober 2008

Men vad är detta?!

vägkonHusse och jag gick på vår vanliga promenad. Jag sprang lite i förväg för att kolla bakom husknuten, då jag såg den här otäcka saken. Jag blev så rädd att jag nästan tappade pälsen. Tror jag fick ett par gråa morrhår. Husse försökte lura i mig att den var ofarlig, men jag litade inte riktigt på nån av dom. Till slut så knuffade husse mig förbi den otäcka saken. Då visade sig att den inte alls ville äta upp mig, den stod bara där och såg dum ut.

Om den står kvar i morgon ska jag undersöka saken lite närmare. Men just nu måste jag ta igen mig efter dagens skräckupplevelse.

Förresten så känner jag lite oro inför morgondagen. Husse har nämligen börjat bete sig lite underligt... underligare än vanligt. Jag fruktar att vi kanske ska åka någonstans. Jag tar mig i akt.

2 kommentarer:

 1. Ett gott råd från en med erfarenhet: Var VÄLDIGT vaksam, och försök hålla dig nära något flyktställe. Du kanske inte slipper bli infångad och ivägfraktad, men du kan åtminstone ställa till med besvär ett tag, och skarpt markera ditt ogillande. Tvåbeningar ska hålla sig hemma, det har jag alltid pläderat för.
  Mjaou från Gustav

  SvaraRadera
 2. Flyktställe fixat och klart. Jag lägger mig under sängen, och jag ställer *alltid* till med besvär när jag ska nånstans. Husse påstår att mina tassar blir en halvmeter långa när jag ska in i transporten.
  Jag tycker också tvåbeningarna ska stanna hemma.
  Mjurr från Sippo

  SvaraRadera