måndag 4 maj 2009

En liten olycka

Jag måste ju bara få jama om vad som hände för ett par dagar sedan. Husse hade varit och köpt ny sorts sand, eller sand kan man inte kalla det för heller. Det var en slags sort kristaller som tydligen skulle funka sååå bra. Det gjorde det inte alls.

Jag tyckte nämligen inte alls om känslan att trampa på kristaller i min egen kattlåda, så jag lämnade ett tydligt budskap i husses handduk som låg och skräpade på golvet. Det är i alla fall den officiella förklaringen. Självklart har han inga bevis eftersom han låg och sov.

När husse vaknade på morgonen så svor han en hel del när budskapet uppdagades. Men så går det när man försöker pracka på sin katt konstiga saker. “Shit happens” som husse säger. Hämnden är ljuv.

Sippo i papperskasse “Öhm, det var inte jag husse. Jag loooovar.”

Så måste jag även jama om något kul. En bekant till husse som varit borta flera veckor, har äntligen kommit tillbaka. Jag blev så glad över att ha fått hem min magkrafsare igen. Nu är jag en lycklig katt.

8 kommentarer:

 1. *Fniss* Oj, oj, min Matte måste ha varit väldigt sömnig när hon lade till dig i vår blogg...Nu är det fixat i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Det gör inget. Jag tyckte bara det såg lite underligt ut. Kul att du tassade förbi här. *tass*

  SvaraRadera
 3. Jag är ju personligen inte så insatt i toalettfrågor, men Piff har jamat om att hon tycker kristallerna är helt okej. Matte bytte ut litet i taget när dom började med kristallerna. Tur att Piff o Puff gillar dom, för matte vägrar ha något annat nu i kattlådorna. Varför nu hon ska bry sig, hon har aldrig använt dom vad jag vet. Klokt av dig i alla fall att jama vad du tycker på ett påtagligt sätt! Tassen!

  SvaraRadera
 4. Jag kan då inte förstå varför alla verkar tycka om dom där kristallerna. *mutter* Det kändes alldeles lustigt under tassarna ju. Nåjam, min protest gav ju resultat. hehe
  Tassen tillbaka.

  SvaraRadera
 5. Inga kristaller för mej tack. Riktig Sand ska det va annars får det va...Jag är väldigt bestämd på den punkten

  SvaraRadera
 6. Menar du att han bara bytte ut sanden så där utan att ens diskutera frågan med dig först? Då får han ju skylla sig själv att "shit happens". Vad tror du han skulle tycka om du bytte ut hans toapapper mot sån't där sandpapper till exempel? Papper som papper eller...?
  Bra jobbat Sippo! *fem tassar*

  SvaraRadera
 7. Åh att olovandes byta ut älskad kattsand måste vara ett allvarligt brott i kattbalken!

  Förresten, Sippo. Börjar bli trött på din sång "jama hela natten" matte lyfter upp mig i ett även när jag inte vill, pussar på mig i ett och sjunger "gosa nu med mig, gosa med mig".

  SvaraRadera
 8. Maya - Väl jamat. Vi är helt överens på den punkten.

  Liza - Precis. Ingen förvarning eller nånting. Plötsligt var sanden ersatt av uschiga kristaller.
  Bra idé att byta ut hans papper. Ska nog testa det vid tillfälle. Fem tassar?! Oj, jag känner mig riktigt hedrad. *purr, purr*

  Nea - Där sa du något. Måste nog införa en sån paragraf vid tillfälle. Beklagar att din matte blivit smittad av galna gossjukan, men tänk på mig som har en sån husse hela tiden. Sjunger falskt gör han också... *medlidande tass*

  SvaraRadera