söndag 3 maj 2009

Husse slog mig

Mjaou, det är helt säkert. Jag var framme och nosade lite på husses hand för att blir killad bakom örat. Självklart började husse klia mig både här och där. Problemet var att han samtidigt höll på med datorn och när husse gör två saker samtidigt så går det inget vidare.

Husse skulle visst snurra runt på stolen och så glömde han att kolla var jag satt. Plötsligt kom husses hand farandes och innan jag hann ducka så fick jag mig en smäll i skallen. *mutter*

image “Oj, stackars stackars mig. Alldeles miss-handlad. *jämmer*”

Uppenbarligen blev husse minst lika chockad som jag, för det tog minst två hela sekunder innan han lyfte upp mig i famnen och sa förlåt. Två sekunder!!!

Detta är ju ett klart fall av Miss-handel. Det kallas så för att man handlar fel med missen. Det vill säga mig.

Jag ska snarast tassa ihop en anmälan som jag ska skicka till min advokatt och kräva skadestånd. Det blir minst ett par flundror med grädde. Det borde lära husse att inte överfalla katter hursomhelst.

Annars har det inte hänt något här hemma. Husse sov som en stock hela dan för att han inte fick sova i natt på grund av fest hos grannen. Ett tag var jag faktiskt orolig för att han hade dött i soffan.

Nej nu ska jag gå ut i köket på vingliga tassar och ledsna ögon. Det brukar alltid bli något gott då.

 

Ingen katt skadades och otränade katter rekommenderas inte att återskapa händelsen då det kan sluta med skador. Själv är jag utbildad stunt-cat och är därför tränad för liknande situationer.

-Sippo, taleskatt.

9 kommentarer:

 1. Åh nej. En så katt-astrof! Ett par hundra flundror låter som ett mycket rimligt skadestånds krav. Hoppas åklagarkatten bifaller det. Det är väl ett fall som får avgöras i kattdomstolen?

  Festande grannar är ett otyg! Borde bestraffas med lika många antal bett i vaderna som antal förstörda nattimmar.

  Tass Sippo.

  SvaraRadera
 2. Katt-astrof är det minsta man kan jama. Jag hoppas att åklagarkatten skrämmer upp husse så det slipper bli kattdomstol. Vi kan jama upp i godo.

  Håller fullständigt med om bestraffningen av störande grannar. Du får fyra tassar av fyra möjliga för bra idé.

  SvaraRadera
 3. hu, det där låter otäckt med miss-handel. Det är bra att du anmäler det hela för miss-handlare måste sättas på plats, sånt får inte förekomma!
  Hoppas verkligen att det blir en STOR skål med vispgrädde till dej som plåster på såret

  SvaraRadera
 4. Usch ja. Det är så hemskt att jag blir alldeles matt i morrhåren. *rys* Men här ska minsann plåstras om. Hoppas jag tycker om vispgrädden...

  SvaraRadera
 5. Aj aj aj...du ser väl till att utnyttja detta minst hela veckan? Varje gång husse ser dig får du se liiiiidande ut så han minns sitt miss-tag!
  Då blir det godis hela veckan! Minus fick sig ett kliv på svansen igår. Han råkade vara mitt i vägen för en stressad matte, han är egenltigen ALLTID mitt i vägen förresten. Det blev rökt skinka för hela gänget sedan*fniss*
  God Katt från Fjutten med kollegor!

  SvaraRadera
 6. Haha!! Sjukt roligt inlägg idag, Sippo!!
  Ja, det finns inget ont som för något gott med sig = flundror med grädde!! :)
  Ha det bäst!
  //Tre katter

  SvaraRadera
 7. Fjutten - Här ska minsann utnyttjas. Det kan du fetjama, som tvåbeningarna brukar säga. Har själv blivit trampad på svansen ett par gånger, men efter att ha bitit husse i benet så har det lugnat sig. Rökt skinka till hela gänget låter inte som en dålig ersättning. *tass*

  Tre katter - Man bugar och viftar på svansen. Det gäller att se till att det blir mer gott än ont, annars har man gjort en dålig affär. Men man lär sig efter ett par gånger.

  SvaraRadera
 8. Misse-handel är det värsta som finns! Tur att du är stunt tränad Sippo! Dom där klumpiga människorna har verkligen svårt att se sig för.
  Hoppas du lyckas få ut ett högt skadestånd som räcker till många smaskiga stunder.
  Tass!

  SvaraRadera
 9. Om jag inte varit strump-tränad, så skulle jag kanske tappat skallen. *rys* Att människor över huvudtaget klarar av att gå och andas på samma gång, det är ett mirakel. *mutter*
  Här ska mjaousan i mig smaskas.

  SvaraRadera