fredag 1 maj 2009

En underbar dag för oss katter

Vilken lycka jag känner i dag. Först och främst för att Puff äntligen har hittats. Gustav har gått omkring med sina människor och letat efter Puff, som saknats i två dagar! Som katt kan jag ju inte göra annat än att klappa tassarna av glädje. Tassa gärna in hos Gustav och läs mer. Men jag och husse var faktiskt riktigt rädda ett tag.

Själv har jag bara legat och dragit mig i garderoben halva dan. Jag orkade inte ens jama upp husse från soffan, utan han fick ligga där och snarka. Är jag inte en snäll kisse? Men sen så blev det dags för patrull.

 

Sippo Bloggar 2009-05-01 001
“Vad är det du stirrar på då husse? Aldrig sett en katt lägga tassarna i kors eller?” 

Sippo Bloggar 2009-05-01 003
*sniff, sniff, nosa, nosa*

Sippo Bloggar 2009-05-01 004
“Så härligt med mycket gräs att tassa runt i. Fast det känns lite som att tassa runt i maten.”

Sippo Bloggar 2009-05-01 002 “Jag är inte alls smutsig. Vad svamlar du om nu då?!”

Den här gången så litade inte husse på temperatur mojängen som sa VARMT. Utan husse slängde på sig en skjorta och jacka. Snacka om att han svettades när vi väl kom ut, och för ovanlighetens skull så blåste det inte det allra minsta. Stackars husse.

Men det bästa var nog på vägen hem. Det kom en tvåbening och berömde husse för han var en sån bra kattägare. Jag blev så paff att jag totalt glömde bli förolämpad. Han hade kanske ingen katt och visst därför inte att det är jag som äger husse. Men i vilket fall så fick husse beröm för att jag gick i koppel och inte sprang lös och “skräpade ner” som han sa. Husse blev totalt förvirrad och glömde nästan bort att tacka. Men var det någon som tackade mig för att jag höll koll på husse då? Nä, just det. *mutter*

 

Sippo Bloggar 2009-05-01 005
”Slick på nosen till nästa gång kära vänner.”

8 kommentarer:

 1. Sippo hjälp du som är teknikattisk, vad gör jag för fel? Jag skulle lämna kommentar till Luffarkatterna på http://musseman.blogspot.com men det går inte alls? Den dumma bloggen säger konstig felkod... skriver jagin nåt fel på ID-raden? jag vill skriva till dom "Hej jag gillar att hitta fler kattkompisar ochs så länkar jag från min blogg till er så att fler katter kan komma och hälsa på! TassKram Wikki" - kan du hjälpa mej att framföra det?
  Spinn och nospussar din vän Wikki

  SvaraRadera
 2. Hej Sippo! Jag försökte ta mig till Wikkis sida och det går inte? Mysko det här! Hälsa Wikki från oss Luffare i alla fall och ha en riktigt skön kväll själv!

  //Luffarkatterna

  SvaraRadera
 3. Men mjaou så konstigt.

  Wikki - Du är inte den första katten som har problem med att tassa en kommentar till Luffarkatterna. Jag har ingen aning om varför det blir så där konstigt. Själv har jag inga problem. Jag ska jama till dom att du hälsar.

  Luffarkatterna - Wikki försöker skicka kommentarer till er, men det funkar inte. Ni försöker nå Wikki's sida och det funkar inte heller. Jag anar en KATTastrof. Inte har jag någon förklaring heller. *snörvel* Wikki hälsar till er att hon också vill kommentera hos er. Tasskram från Wikki.

  SvaraRadera
 4. jag tycker att du borde ha beröm för att du var ute och gick med husse och att han inte skräpade ner.... *fniss* ha en tasslig helg

  SvaraRadera
 5. Mjauuu på dig Sippo

  Fick vara ute på en långrunda idag, hur gott för pälsen som helst, men det är varmt att vara svart. Eller va jamar du?

  Ska in o sniffa lite hos luffarkatterna nu tänkte jag.

  Nospuff på dig

  Gimli The Boss

  SvaraRadera
 6. Maya - Precis vad jag tycker. Tassa lugnt i helgen gumman.

  Gimli - Mjaou tillbaka. Jag håller med dig, det blir lätt lite varmt med svart päls. Det är då inte lätt att vara vacker. Sniffa lugnt kompis. Nospuff tillbaka.

  SvaraRadera
 7. Ja, de närmaste dagarna har allt varit helt underbara! Ingen jacka för tvåbeningarna (hör du det Sippos husse! :) ) och ingen kall blåst som kyler oss kissar i pälsen!
  Blir nog sol idag också ser det ut som!
  Hoppas du får en lyckad patrullering!

  Tass och buff
  //Tre katter

  SvaraRadera
 8. Underbara är en underdrift. Underbar-underdrift. *fniss, fniss* Vet ni vad!? Jag tror att husse hörde era jam, han gick nämligen nyss ut utan jacka! Det måste vara sån där kattelepati, eller vad det nu heter. Nu slipper jag skämmas för husse. Hurra! *tassen*

  SvaraRadera