söndag 24 maj 2009

Lugnt

Sippo Bloggar 2009-05-24 003Har inte hänt så mycket idag faktiskt. Var ute på förmiddagen med husse för att kontrollera reviret. Men det verkar som om mina insatser har börjat göra nytta. Inte ett endaste intrång finns att rapportera. Det måste ju betyda att min status har uppnått en sådan nivå att ingen kommer och jamar gräl med mig. Det känns rätt skönt måste jag jama. Husse blir så nervös när jag fräser åt andra katter.
“Här kollar jag buskaget i grannområdet.”

Självklart passade jag på att testa ett par nya parkbänkar och träbord. Men då solen höll sig borta när vi var ute, så fick jag inte testa bordsvärmen den här gången heller. *mutter* Men en dag så ska jag ta solen på bar gärning när den ligger på träbordet utomhus. Då ska jag verkligen njuta!

 

Sippo Bloggar 2009-05-24 001

“Här sitter jag och poserar för husse. Ser ni
att jag har kopplet liggandes bredvid mig?”

 

Sippo Bloggar 2009-05-24 002“Hm, är det inte något som rör sig där borta?”

7 kommentarer:

 1. Verkar vara allmänt lugn dag överallt. Här är de så tråkigt att klockorna stannar...

  suck...

  SvaraRadera
 2. Det är bra att du har koll där ute, själv så har jag utegångsförbud nu. Har varit borta lite för länge, det är tydligen inre nyttigt för hennes hjärta. Hon kanske ska testa våran mat. Den är nyttig den.

  SvaraRadera
 3. Nea - Som här då. *suckar* Inte mycket spännande som händer här.

  Lindius - Hm, känner igen det där. Har ju själv rymt förut och husse påstår att jag gav honom hjärtfel. Men min mat får han inte röra.

  SvaraRadera
 4. Är det kanske så att du egentligen inte skulle behöva ha koppel överhuvudtaget! Att det bara är för syns skull! För du passar jamans bra i rött!! :)

  Tassar
  //Tre katter

  SvaraRadera
 5. Tycker du verkligen att jag passar i rött? *generad* Själv föredrar jag svart faktiskt.
  Själv tycker jag ju att det inte behövs något
  koppel. Men jag antar att det är mycket för syns skull. Människor har nämligen berömt mig för jag är sån fin kisse som går i koppel. *stolt*

  SvaraRadera
 6. Ha! De skulle bara veta sanningen, de där människorna! Fnys - det är ju VI som är ute och vallar våra människor i koppel, man behöver det för att hålla reda på ostyriga människor! Jag har ALLTID husse kopplad, och det går åt! Matte är lite bättre dresserad, men jag tror stora matte är bäst, för hos henne på landet behövs inget koppel alls!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 7. Du jamar så vist Wikki. Fast det är nog bäst att människorna inte vet sanningen, dom skulle bli så generade då. Jag funderar ibland på om jag ska börja belöna husse när han varit duktig. Exempelvis en macka med ost eller så.

  SvaraRadera