måndag 25 maj 2009

Hjälp vad händer?!

Högsta svansberedskap gäller här hemma. Husse har nu totalt tappat det lilla förstånd han innan hade. Han har flyttat på vår kattlåda! Den står inte kvar i badrummet längre utan har flyttats ut i hallen. Hur vågar han röra vår låda!? *fräser och slår med tassen*

20090217030
“Min låda är MIN låda husse. Ge katten i den.” *mutter*

Jag kände mig lite trött under förmiddagen så jag skippade vår morgonpromenad och tog den runt lunch istället. Vi går lite i kvarteret en stund medan vi väntar på husses skjuts. Efter att ha släppt in mig igen så försvinner husse och hans sällskap.

När dom kommer hem så ser jag att husse har köpt ny härlig kattsand och det var då ta mig jamaren på tiden! *fnyser* Det är när husse ska tömma och spola rent kattlådan som det händer.

Tydligen så fanns det ett antal hål i lådan som husse totalt missat innan. Så när han lyfter den vattenfyllda lådan för att hälla ut vattnet, så forsar det ut genom botten och över hela golvet.

Husse grips av smärre oro och kan inte bestämma sig för om han ska ställa tillbaka lådan i duschkabinen eller om han ska hälla ut vattnet i toaletten. Under denna beslutsvånda så läcker det ut ett par liter till över hela badrumsgolvet.

När husse äntligen lyckas tömma det lilla vatten som finns kvar, så gör han den fantastiska upptäckten att vatten och kattsand på golvet bildar en härlig gegga som stelnar till cement. Det hade ju jag faktiskt kunnat tala om utan att han skulle behövt hälla ut vattnet på golvet.

Husse låg på golvet och skurade och skurade, så att svetten bara forsade om honom. Jag måste i all ärlighet jama att jag tyckte synd om husse då.

25052009230
“Ny och fräsch sand. Tack snälla husse. Men varför tog det sån tid?”

Som om inte det räckte så var den plats där husse skulle ställa lådan, blockerad av cirka 150 meter kabel från olika prylar. Husse svor en evighet och gav sedan upp försöket att reda ut härvan och kastade in allt i garderoben och kallade allt för “jävla skitröra”.

När allt var klart och lådan var fylld med härlig sand igen, så såg husse ut som sju svåra år. Han är inte van att kräla runt på golvet med skurborste. *fniss*

Nu hoppas jag bara att husse inte trampar i den när han virrar runt inatt. Eller ännu värre, att jag av gammal vana sätter mig under handfatet… *gulp*

7 kommentarer:

 1. Jag är ju inte någon expert på kattlådor, men hur kan det finnas HÅL i dom? *funderar skarpt* Är nästan helt säker på att vi inte hål i våra. Och mera konstigheter, att FLYTTA på din låda utan tillåtelse, är det inte något att ta upp på det kommande mötet? Kommer inte riktigt ihåg lagen, men finns det inte med något förbud där?
  Något som är bra är att din husse fick dagens motion, fast han inser förstår inte sitt eget bästa. *kompistass*

  SvaraRadera
 2. Jag undrar också hur katten det kan vara hål i lådan. *funderar också* Jag ska absolut ta upp lådflytten på nästa möte. Det borde absolut finnas en paragraf mot lådflyttning. Husse inser aldrig sitt eget bästa. Det är därför jag kör hårt med honom. *spänner svansen*

  SvaraRadera
 3. Hål i lådan! Vilken KATTA-strof!
  *kurrar i mjugg åt vitsigheten*

  Har´u försökt gräva dig IGENOM den?!Eller så har din husse varit där och krafsat också!!!hehehe
  Men flytta lådan gör man inte ostraffat!

  *kurr*

  SvaraRadera
 4. Visst låter det som om husse haft en jobbig dag!
  Extra nosgnuggar till honom idag!

  //Tre katter

  SvaraRadera
 5. Chinchero - Katta-strof kan man verkligen säga. Men det är inte jag som försökt gräva mig igenom golvet, så det måste ju vara husses fel. Dumma husse. *mutter* Tassen till er.

  Tre katter - Jo, får väl gosa lite extra, trots att han flyttade min kattlåda. *tass*

  SvaraRadera
 6. Men snälla nån - vilken fräckhet att flytta på lådan!
  I ren protest skulle jag ju sätta mej på det gamla stället, förresten den där "jävla skitröran" hör vl hemma i lådan oxå? skit som skit *tass över munnen**fnitter*

  SvaraRadera
 7. Hans fräckhet har inga gränser. Fast jag vill nog inte sätta mig på det gamla stället, det blir så uschigt då. Förresten så funkar det rätt bra i hallen för jag får inget blött i skallen när jag går på lådan.

  SvaraRadera