lördag 23 maj 2009

Helg

Jag har aldrig förstått det här med helg. Varken husse eller jag  ändrar på våra rutiner något nämnvärt. Faktum är att den där sovmorgonen alla talar om, den ser vi inte alls. Jag jagar som vanligt upp husse innan tuppen har vaknat.

Så har det hänt något riktigt pälsresande här. Snuffe har blivit en riktig play cat till kisse. Inte nog med att han smiter ut i farstun så fort husse ska kasta sopor eller göra nåt. Nu har han dessutom börjat vika ut sig för värsta purr-bilderna. *chockad* Det är en dyster dag för vår familj.

Snuffe sitter
“Va’ e de nu ‘rå? Få’ man inte sitta som husse eller?”

Själv så håller jag fortfarande koll på mitt revir. Tittade om jag kunde se Iggy, tassa runt i buskarna, men han hade stickat… stuckit. Det enda vi hittade var en sån där Surris som låg på marken och mådde dåligt. Husse trodde den var död eftersom han inte hörde Surrisen stöna. Så när han böjer ner ner för att ta en närbild, då lyfter den plötsligt och anfaller husse som skriker i ett tonläge som påminner om Snuffe. *tassen för ansiktet* Jag måste göra nåt åt husses rädsla för surrisar.

Sippo nosar
“Hm, det är något som luktar mums här.”
Sippo nosar 2
“Ett spår att följa. Spännande.”

17 kommentarer:

 1. Det är precis det jag jamar ju. Snusk-Snuffe slår till igen. *suckar*

  SvaraRadera
 2. Fniss...purr-bilder på Snuffe! Viskade till Minus om detta, han blev ännu rödare än vanligt!

  SvaraRadera
 3. Det känns så genant allting. *tassen för ansiktet*

  SvaraRadera
 4. Hihihihihi...

  //Tudegård

  SvaraRadera
 5. VI rodnar, och mamma Rozie rodnar, och med skälvande stämma frågar hon om din husse verkligen sitter så där! Det ska väl HON skita i! Hon bara ska lägga sig i hela tiden i allt som jamas här på bloggen! Bara för att hon SER bättre, så betyder det väl inte att hon har disvans...eeeh dispsvans..öhhh DISPENS på vårat revir! Stick morsan! Gå och diska eller nåt! Nu jaaamaaar VI med Sippo!

  SvaraRadera
 6. Om sanningen ska fram så brukar husse oftast LIGGA i soffan. Varje gång han sitter upp så ramlar han höger eller vänster. *suckar* Mamsen råkade kanske få hjärnbrist när hon bad doktorn att bråka lite med ögat. Fast vi ger ju alltid disvans åt våra människor, annars skulle vi få läxa upp dom hela tiden. *mutter*
  Tassen på er grabbar!

  SvaraRadera
 7. Ja, farbror tvåbeningsdoktorn fick nog med sig en och annan hjärncell när han bytte ut linserna! Inte för att hon HAR så många celler att skryta med..och...ehhh...ooohpps! Nu kommer hon! Ser ilsken ut! Måste kila, grabben!

  *svisch!* AJJ! Morsan sluta dra mig i svansen! Jag skojade ju bara!

  SvaraRadera
 8. Va???!!! Måste kattentarerna GODKÄNNAS av dig helt plötsligt nu, Sippo!? Det behövdes minsann inte för en timme sen! *mutter, mutter!*

  SvaraRadera
 9. Mjaou på dig. Det är bara på det senaste inlägget som jag inte godkänner. Jag vill nämligen veta om någon skriver något snäll till mig på ett äldre inlägg. Annars kan jag ju inte jama ett svar som jag gör nu. *buffar*

  SvaraRadera
 10. Jag känner igen det där med hjärncellerna. Ups, det där gillade inte husse. *tar skydd*

  SvaraRadera
 11. Oh my... snuffe då.. nu blir ja alldeles röd om nosen igen ju!

  SvaraRadera
 12. Jag ska hälsa honom att han generar damerna. *mutter*

  SvaraRadera
 13. Vilken katt-rackarns Cattanova han verkar vara, den där husse! Nu ser morsan så där konstig ut igen! Konstigare än VANLIGT alltså! Ohpps! Här kommer hon igen! Ta skydd!

  Tiiimbeeeer! *DUNS!*

  SvaraRadera
 14. Människor alltså. *suckar*

  SvaraRadera