lördag 2 maj 2009

Instängd, hjälp!

Typiskt! Nu har husse fått en fix idé efter att ha hört talas om mina bloggarkompisar som har fått springa ute i egna burar och tyckte att han skulle bygga en själv. Dessutom kom gammelhusse, heller husses pappa, ner på besök. I vanlig ordning så slutade det med massa tokigheter.

Sippo Bloggar 2009-05-02 002
“Men husse, varför stänger du in mig här för? Har jag gjort nåt fel?”

Idén i sig var inte så tokig kanske, men i praktiken så blev det katastrof. Buren blev nämligen bara hälften så stor som det var tänkt men täckte upp större yta än vad husse räknat med. Så om han vill gå ut på uteplatsen nu, så får han klättra genom fönstret.

Själv tyckte jag att buren påminde lite väl mycket om kattransporten. Det var faktiskt lite otäckt. *rys*

5 kommentarer:

 1. Men Sippo, det är TANKEN som räknas. Allt kan inte bli perfekt på en dag, Rom byggdes inte på en dag osv osv.. ;-)

  Kom gärna och tävla på vår blogg. Vi tävlar ut en jättefin sele ifrån Puppia, kanske kan passa ifall Husse inte får ordning på sin utebur... :-)

  SvaraRadera
 2. Men snälla Sippo, det var väl snällt av din husse att bygga ngn sorts rastgård till dig, så du slipper ibland att vara kopplad, för det tycker vi iaf. Skönt att röra sig fritt mellan varven, mjau.
  Hoppas du gillar husses udé?
  Tass från:
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 3. Thelma och Flisa - Jooo, det är väl kanske sant. Men nu är det inte Rom han bygger, utan en bur. *mutter* Jag har redan en sele, men tack ändå. *tass*

  Mimmi m.fl. - Men rastgården blev så förjamat liten. Jag hade knappt plats att vända mig. Så kände jag mig lite ensam och övergiven också. *sniff*

  SvaraRadera
 4. Maya förstås2 maj 2009 22:38

  Men Hallå...nu har ni fått det hela bakom baktassen... för det första måste du ju be husse om att köpa en bur till som ni bygger ihop sen måste den ju flyttas ut på gräset så du kan få i dej lite gräs oxå. Jama det till husse. Vad ska du med en stenlagd uteplats till? sen vill du naturligtvis ha med dej en korg ut som du kan ligga i och lite mat och vatten samt ett solskydd som dom fäster på buren... katter har ju personal = SERVICE!!
  *nosgos* och *svansvift*

  SvaraRadera
 5. Den är ihop byggd faktiskt. Husse och gammelhusse stod och svor en bra stund innan dom fick ihop den. Men jag ska jama att den ska stå i gräset. Dumma stenplattor, dumma husse... *mutter*

  SvaraRadera